Keresés

55,31Ron
44,25Ron

Windows 10 mindenkinek - B√°rtfai Barnab√°s
BBS-INFO Kft.
"A Windows 10 egy √ļjabb m√©rf√∂ldkŇĎ a sz√°m√≠t√≥g√©p-kezel√©s tekintet√©ben. Rengeteg v√°ltoz√°s t√∂rt√©nt a rendszerben, sz√°mos √ļj funkci√≥ jelent meg, sok alkalmaz√°s √©s be√°ll√≠t√°s m√≥dosult, megjelent a t√∂bb asztal haszn√°lat√°nak lehetŇĎs√©ge, ism√©t van Start men√ľ, √©s a kezel√©s szempontj√°b√≥l is szokni kell az √ļj rendszert.

E könyv segítségével megismerheti a tisztelt olvasó a Windows 10 operációs rendszerek kezelését.

Olvas√°sa sor√°n a legalapvetŇĎbb tudnival√≥kt√≥l kezdve, a rendszerhez tartoz√≥ programok haszn√°lat√°n √°t, a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ be√°ll√≠t√°si lehetŇĎs√©gekig sok mindent megtanulhat. A k√∂z√©rthetŇĎ nyelvezet miatt b√°tran aj√°nljuk ak√°r kezdŇĎknek is, de hasznos lehet azok sz√°m√°ra is, akik a rendszer be√°ll√≠t√°s√°val, finomhangol√°s√°val szeretn√©nek foglalkozni.

A k√∂nyv elsŇĎ fejezete √°ttekint√©st ny√ļjt az alapismeretekrŇĎl, √≠gy a kezdŇĎk sz√°m√°ra is √©rthetŇĎv√© v√°lnak a k√©sŇĎbb t√°rgyaltak. Mivel a k√∂nyv nem csup√°n a Windows 10 kezel√©s√©vel foglalkozik, hanem r√©szletesen tartalmazza a Windows alatti f√°jlkezel√©st, egyes internetes szolg√°ltat√°sokat, sz√°mos Windows program haszn√°lat√°t, valamint a Windows be√°ll√≠t√°sait is, √≠gy ak√°r az ECDL vizsg√°hoz val√≥ felk√©sz√ľl√©sben is hasznos seg√©deszk√∂z lehet. A k√∂nyvvel egy k√∂z√©putat szeretn√©nk mutatni a kezdŇĎknek sz√≥l√≥ anyag √©s minden apr√≥ r√©szletre kiterjedŇĎ lexikon k√∂zt.

Azoknak aj√°nljuk teh√°t, akik t√∂bbet k√≠v√°nnak tudni az alapvetŇĎ kezel√©shez sz√ľks√©ges tudnival√≥kn√°l, de nem az a szakm√°juk, √≠gy b√°r m√©lys√©g√©ben √©rdeklŇĎdnek a lehetŇĎs√©gek ir√°nt, de nem akarnak rendszerprogramoz√≥kk√° v√°lni. A k√∂nyv kit√©r a nem h√©tk√∂znapi tev√©kenys√©gekre is, √≠gy b√°r a k√∂nyv nem egy teljes referencia, m√©gis √°tfog√≥ k√©pet ad az √°tlagosn√°l m√©lyebb ismeretekrŇĎl is." (a SzerzŇĎ)

ISBN: 6155477218
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 240
Méret [mm] : 165 x 234 x 17
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Windows 10 mindenkinek - B√°rtfai Barnab√°s
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK