Keresés

145,00Ron
135,00Ron

Vidám kémia oktatójáték
Clementoni
K√≠s√©rletezz b√°tran, mer√ľlj el a k√©mia vil√°g√°ban!

A k√©mia mindennapi √©let√ľnk sor√°n folyamatosan k√∂r√ľlvesz benn√ľnket. Otthonunkban legink√°bb a konyh√°ban √©s a f√ľrdŇĎszob√°ban fogyasztunk vagy √©ppen haszn√°lunk k√ľl√∂nb√∂zŇĎ k√©miai anyagokat. A Vid√°m K√©mia k√©szlet j√°t√©kos feladataiban a gyerekek megismerhetik a k√©mia alapvetŇĎ fogalmait a halmaz√°llapotokt√≥l az indik√°torokon √°t eg√©szen a molekula modellekig. A k√≠s√©rletek a laborat√≥riumi kell√©kek seg√≠ts√©g√©vel prec√≠zen hajthat√≥ak v√©gre. A gyerekek nem csak a k√©miai reakci√≥kat figyelhetik meg, hanem val√≥di molekula modelleket is √©p√≠thetnek!
A 170 egyszerŇĪ √©s biztons√°gos k√≠s√©rlet v√©grehajt√°s√°t r√©szletes √ļtmutat√≥k seg√≠tik. A Vid√°m K√©mia k√©szlet fŇĎk√©nt h√©tk√∂znapi molekul√°kat √©s vegy√ľleteket, valamint azok hat√°sait mutatja be. A Vid√°m K√©mia k√©szlet k√≠s√©rleteinek kell√©kei √©ppen ez√©rt k√∂nnyed√©n √©s gazdas√°gosan beszerezhetŇĎek.
A k√©szlet sz√°mos laboreszk√∂zt tartalmaz, mint a m√©rŇĎhenger, m√©rŇĎpoh√°r, pipetta, k√©mcsŇĎ, k√©mcsŇĎ √°llv√°ny, v√©dŇĎszem√ľveg, szŇĪrŇĎpap√≠r, t√∂lcs√©r, spatula, keverŇĎ kan√°l, atommodellek, egyetemes indik√°torpap√≠r.
A j√°t√©k az al√°bbi k√©miai anyagokat tartalmazza: borkŇĎsav √©s n√°trium-karbon√°t.
A j√°t√©k haszn√°lata sz√ľlŇĎi fel√ľgyelet mellett, a biztons√°gi elŇĎ√≠r√°sok betart√°s√°val enged√©lyezett.

A játék 8 éves kortól ajánlott.
Kiknek aj√°nljuk l√°nyoknak √©s fi√ļknak

A doboz mérete kb. 45 x 31 x 7 cm.
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Vidám kémia oktatójáték
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK