Keresés

46,06Ron
34,55Ron

Verslavina - Lackfi János, Szabó T. Anna
Athenaeum Kiadó
A nŇĎ meg a f√©rfi

Lackfi J√°nos √©s Szab√≥ T. Anna virtuozit√°sa a versfogyaszt√≥k egyre szŇĪk√ľlŇĎ csoportj√°n√°l sokkal sz√©lesebb k√∂rben volt ismert m√°r eddig is. Azonban most, a legn√©pszerŇĪbb k√∂z√∂ss√©gi port√°lon, olyan dologba fogtak (√∂szt√∂n√∂sen √©s j√°t√©kosan), ami lavinak√©nt s√∂p√∂rt v√©gig a neten, √©s r√°ntott mag√°val ismert √©s m√©g kev√©sb√© ismert alkot√≥kat. Ez a #verslavina. Egy aj√°nd√©kversbŇĎl kiindul√≥, majd azt kin√∂vŇĎ improviz√°ci√≥s asszoci√°ci√≥folyam, ami nagyon sz√©pen mutatja meg, hogyan is mŇĪk√∂dik az alkot√°s, kiben milyen v√°lasz sz√ľletik egy-egy sz√∂vegre.
Tizenhat szerzŇĎ Lackfi J√°nos, Szab√≥ T. Anna, Acsai Roland, Botos M√°t√©, Dem√©ny P√©ter, Gy√∂re Gabriella, Hartay Csaba, J√≥n√°s Tam√°s, L√°szl√≥ No√©mi, L√°z√°r J√ļlia, Kiss Judit √Āgnes, Kun √Ārp√°d,Mesterh√°zi M√≥nika, M√©sz√∂ly √Āgnes, Moln√°r Krisztina Rita, T√≥th Krisztina - nŇĎk √©s f√©rfiak, f√©rfiakr√≥l √©s nŇĎkrŇĎl. A nŇĎ meg a f√©rfi negyven verse nem csak azoknak igazi csemege (hol √∂nfeledt nevet√©s, hol k√∂ny√∂rtelen√ľl ŇĎszinte t√ľk√∂r), akik a negyvenes √©veikben j√°rnak, de nekik mindenk√©pp.
A nŇĎ, ha negyven, Minden egyben. L√©t√©t issza Nem v√°gy' vissza. (Palya Bea)
A f√©rfi ha negyven, pont benne van a k√∂zep√©ben, √©s m√©g nem el√©g idŇĎs, hogy a vil√°g dolgait √©s √∂nmaga gyarl√≥s√°gait n√©mi r√°l√°t√°ssal, derŇĪs t√°vols√°gb√≥l szeml√©lje, viszont m√°r agg√≥dni kezdhet azon, hogy mindj√°rt itt az idŇĎ, mikor √∂nmaga dolgait √©s a vil√°g gyarl√≥s√°g√°t m√°r az √ļjabb k√∂r√∂kbŇĎl kimarad√≥k szomor√ļs√°g√°val n√©zi, mint egy sz√©p reggelt a szanat√≥rium terasz√°r√≥l. Sz√≥val, gyorsan t√ļl kell lenni rajta... (Lovasi Andr√°s)

A nŇĎ, ha negyven... Lehetetlen. (D. T√≥th Kriszta)

ISBN: 9789632935348
Kiadva : 2016.
Oldalak sz√°ma: 53 oldal
K√∂t√©s: kem√©nyt√°bla, v√©dŇĎbor√≠t√≥
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Verslavina - Lackfi János, Szabó T. Anna
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK