Keresés

55,31Ron
47,01Ron

Vegyél rá bárkit bármire - Lieberman, David J.
√Čdesv√≠z Kiad√≥
Az Olvass az emberekben c√≠mŇĪ bestseller szerzŇĎje, Dr. Lieberman √ļj k√∂nyv√©ben olyan pszichol√≥giai titkokat fed fel, amelyekbŇĎl megtudhatjuk, hogyan vonhatjuk ir√°ny√≠t√°sunk al√° a k√ľl√∂nf√©le helyzeteket √©s ker√ľlhet√ľnk ki gyŇĎztesen b√°rmilyen szitu√°ci√≥b√≥l.
David Lieberman az emberi pszich√© felfedez√©s√©nek mestere. Az emberi viselked√©s leg√ļjabb kutat√°si eredm√©nyeire t√°maszkodva, ez az innovat√≠v k√∂nyv l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre mutatja be, hogy mik√©ppen l√°thatunk √°t az embereken, hogyan ker√ľlhetj√ľk el, hogy manipul√°ljanak minket √©s hogyan vegy√ľk kez√ľnkbe az ir√°ny√≠t√°st - b√°rhol, b√°rmikor.
Dr. Lieberman az emberi kommunik√°ci√≥ √ļjdons√°gnak sz√°m√≠t√≥ ter√ľlet√©n kutakodik: a Vegy√©l r√° b√°rkit b√°rmire c√≠mŇĪ k√∂nyv√©ben az interperszon√°lis kommunik√°ci√≥ forradalm√°nak lehet√ľnk a tan√ļi. EbbŇĎl a lenyŇĪg√∂zŇĎ √≠r√°sb√≥l megtudhatod, hogyan: vegy√©l r√° b√°rkit, hogy vonz√≥nak tal√°ljon; kerekedj fel√ľl azonnal b√°rmely kapcsolatban; vegy√©l r√° b√°rkit, hogy fogadja meg a tan√°csodat; vegy√©l r√° b√°rkit, hogy sz√≠vess√©get tegyen neked; vegy√©l r√° b√°rkit, hogy h√≠vjon vissza; vegy√©l r√° b√°rkit, hogy halad√©ktalanul hagyja abba a szitkoz√≥d√°st; vegy√©l r√° b√°rkit, hogy megb√≠zzon benned.
A sok-sok stressz, versengés, játszmák és manipuláció mellett, amelyet az élet az utunkba sodor, páratlan kincs - és szinte elengedhetetlen - egy olyan szakember véleménye, akinek módszereit az FBI is használja.

ISBN: 9789635297801
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 210
Méret [mm] : 138 x 210 x 15
Kötésmód : ragasztott kötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Vegyél rá bárkit bármire - Lieberman, David J.
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK