Keresés

55,31Ron
41,48Ron

Van √©let a hal√°l ELŇźTT! - Szab√≥ P√©ter
Guruló Egyetem Kft.
"Nem az a helyes k√©rd√©s, hogy mi van a hal√°l ut√°n, vagy hogy mikor fogunk meghalni, hiszen ezt nem mi fogjuk eld√∂nteni, hanem az, hogy mit tehet√ľnk m√©g addig, am√≠g √©l√ľnk? MeggyŇĎzŇĎd√©sem, hogy az egyik legnagyobb felfedez√©s az √©let√ľnkben az lehet, hogy van √©let a hal√°l ELŇźTT!
Ahelyett, hogy azzal foglalkozn√°l, mikor fog v√©get √©rni az √©let√ľnk, √©s mi fog t√∂rt√©nni azut√°n, sokkal jobban tessz√ľk, ha arra koncentr√°lunk, mi mindent tehet√ľnk ma, holnap, minden egyes napon, amit addig aj√°nd√©kba kapunk.
Mindannyiunknak van v√°laszt√°sa, hogy mit kezd az √©let√©vel, m√©g akkor is, ha a t√∂bbs√©g ezt nem √≠gy l√°tja, √©s azt gondolja, az √©let az, ami csak √ļgy megt√∂rt√©nik vel√ľnk.
Azt nem tudom, hogy mi lesz a hal√°l ut√°n, azt azonban l√°tom, hogy az emberek legnagyobb r√©sze sohasem √©l igaz√°n. A t√∂bbs√©g - szinte eleny√©szŇĎ kiv√©tellel - kisp√≥rolja mag√°t az √©letbŇĎl. L√°bujjhegyen mennek v√©gig az √©let√ľk√∂n, eg√©szen a s√≠rig.
Ha azonban te is azon kevesek k√∂z√© tartozol, akik hisznek abban, hogy √Člni j√∂tt√ľnk a F√∂ldre, nemcsak lakni, akkor ez a k√∂nyv Neked sz√≥l kedves bar√°tom! Hitem szerint a k√∂nyvben szereplŇĎ gondolatok, t√∂rt√©netek, megk√∂zel√≠t√©sek, k√©rd√©sek √©s gyakorlatok seg√≠ts√©gedre lesznek abban, hogy megtal√°ld a k√ľldet√©sed, ez√°ltal kihozhasd az √©letedbŇĎl mindazt, ami benne van. Hiszen igenis van √©let a hal√°l ELŇźTT!" (a SzerzŇĎ)

ISBN: 9630856416
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 160
Méret [mm] : 149 x 210 x 11
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Van √©let a hal√°l ELŇźTT! - Szab√≥ P√©ter
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK