Keresés

55,48Ron
41,61Ron

Vajon r√°nk tal√°l a szerencse? - Smith, Jennifer E.
Maxim Könyvkiadó
Alice soha nem hitt a szerencs√©ben - legfeljebb a balszerencs√©ben. A szerelemben viszont nagyon is hisz, √©s m√°r j√≥ ideje v√°gy√≥dik a legjobb bar√°tja, Teddy ut√°n. A fi√ļ tizennyolcadik sz√ľlet√©snapj√°ra - √©pp, amikor √ļgy tŇĪnik, tal√°n kialakulhat kettŇĎj√ľk k√∂z√∂tt valami - Alice viccbŇĎl egy lott√≥szelv√©nyt vesz neki aj√°nd√©kba. Legnagyobb d√∂bbenet√ľkre Teddy sz√°znegyvenmilli√≥ doll√°rt nyer a telital√°latos szelv√©nnyel.
Eleinte olyan az eg√©sz, mint egy val√≥ra v√°lt √°lom, fŇĎleg, mivel a k√©t fiatalnak bŇĎven kijutott m√°r a balszerencs√©bŇĎl. Alice-nek gyerekkor√°ban sz√∂rnyŇĪ lapokat osztott az √©let, amikor alig egy √©v elt√©r√©ssel meghalt mindk√©t sz√ľlŇĎje; Teddy √©desapja pedig nem sokkal k√©sŇĎbb elhagyta a csal√°dj√°t, miut√°n √≥ri√°si szerencsej√°t√©k-ad√≥ss√°got halmozott fel.
A neh√©z idŇĎkben Teddy √©s Alice mindig is egym√°sra t√°maszkodtak. Most azonban, mik√∂zben igyekeznek megbirk√≥zni a fi√ļ hirtelen meggazdagod√°s√°nak hat√°saival, egyre jobban elt√°volodnak egym√°st√≥l. A p√©nz egyre ink√°bb tŇĪnik √°toknak, mint √°ld√°snak. Mik√∂zben Alice √©s Teddy pr√≥b√°lnak visszatal√°lni egym√°shoz, a l√°ny nemcsak saj√°t mag√°t ismeri meg sokkal jobban, hanem a szerencse √©s a szerelem kisz√°m√≠thatatlan kapcsolat√°t is.

ISBN: 9789632618654
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 368
Méret [mm] : 137 x 208 x 25
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Vajon r√°nk tal√°l a szerencse? - Smith, Jennifer E.
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK