Keresés

55,48Ron
41,61Ron

Út a teljességhez - Dethlefsen, Thorwald; Dahlke, Ruediger
M-érték Kiadó Kft.
A betegs√©g jelent√©se √©s jelentŇĎs√©ge


Az ezoterikus pszichol√≥gia alapmŇĪveinek tekinthetŇĎk a Dethlefsen - Dalke szerzŇĎp√°ros "A sors mint es√©ly", illetve az "√öt a teljess√©ghez" c√≠mŇĪ k√∂nyvei. H√ļsz √©vvel elsŇĎ magyarorsz√°gi megjelen√©s√ľk ut√°n sem vesz√≠tettek tan√≠t√°saik igazs√°g√°b√≥l √©s n√©pszerŇĪs√©g√ľkbŇĎl.
A szerzŇĎk abb√≥l az az√≥ta m√°r sz√©les k√∂rben elterjedt elm√©letbŇĎl indulnak ki, hogy a betegs√©geknek lelki h√°tter√ľk van, vagyis pszich√©s probl√©m√°k testi megjelen√©si form√°i. Teh√°t a betegs√©gek szimbolik√°j√°nak megismer√©s√©vel m√≥dunk lesz arra, hogy megfejts√ľk a beteg mindenkori probl√©m√°j√°t.
A k√∂nyv elŇĎsz√∂r a betegs√©g filoz√≥fi√°j√°t t√°rgyalja, majd sorra veszi a leggyakrabban elŇĎfordul√≥ betegs√©geket, megvil√°g√≠tva azok val√≥di jelent√©s√©t, illetve jelentŇĎs√©g√©t lelki probl√©m√°ink megold√°s√°ban.
A k√∂nyv azoknak az olvas√≥knak sz√≥l, akik a tud√°sra v√°gynak, nem a tudom√°nyra. Akik hajland√≥ak saj√°t √ļtjukon j√°rni, akik k√©pesek elt√∂prengeni az √©let √°ltal r√°juk m√©rt neh√©zs√©geken, √©s nem akarj√°k a k√ľlvil√°gra, a k√∂rnyezetre √°th√°r√≠tani minden esetben a felelŇĎss√©get.


ISBN: 6155113284
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 288
Méret [mm] : 144 x 212 x 32
Kötésmód : ragasztott kötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Út a teljességhez - Dethlefsen, Thorwald; Dahlke, Ruediger
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK