Keresés

110,81Ron
94,19Ron

TŇĪzolt√≥ szerkocsik Magyarorsz√°gon
Kossuth Kiadó Zrt.
A kezdetektŇĎl a II. vil√°gh√°bor√ļig

"K√∂nyv√ľnkben unik√°lis technikat√∂rt√©neti kir√°ndul√°sra invit√°ljuk az olvas√≥t: a szakembernek nosztalgikus kalandoz√°s, a laikusnak a r√°csod√°lkoz√°s √©lm√©ny√©t k√≠n√°ljuk.

Az emberis√©g t√∂rt√©net√©t v√©gigk√≠s√©rik az ŇĎsi elemek - tŇĪz √©s v√≠z, f√∂ld √©s levegŇĎ. A tŇĪz, mint gyakorta megtapasztaljuk, akaratlanul is keletkezik, de felmer√ľl a k√©rd√©s: hogyan ker√ľl a helysz√≠nre v√≠z, avagy m√°s olt√≥eszk√∂z? A tŇĪz olt√°sa hivat√°s!
TŇĪzolt√≥nak lenni elk√∂telezetts√©g, s a tiszta l√©lek √∂nzetlens√©ge, a seg√≠tŇĎ sz√°nd√©k alap emberi √©rt√©k√©nek a mindennapokba integr√°lt t√∂m√©ny val√≥s√°ga.
A t√ľzet, a balesetet, a katasztr√≥f√°t persze mindenki szeretn√© megelŇĎzni, elker√ľlni, ez√©rt mindenn√©l fontosabb a gyorsas√°g, s a pontos, szakszerŇĪ seg√≠ts√©gs√©gny√ļjt√°s. Ez bizony embert pr√≥b√°l√≥ feladat. A sz√ľks√©ges - a kor technikai fejletts√©g√©nek megfelelŇĎ - tŇĪzolt√≥ eszk√∂z√∂k besz√©des j√≥sz√°gok. √Črezni az √©vsz√°zadok emberi tal√°l√©konys√°g√°nak √∂r√∂ks√©g√©t. A kimunk√°lt, ig√©nyes, sokszor zseni√°lisan √∂tletes t√°rgyak k√∂z√ľl a tŇĪzolt√≥ szerkocsikra √∂sszpontos√≠tottunk, ezekrŇĎl a csuda szerkezetekrŇĎl sz√≥l a k√∂nyv√ľnk." (a Kiad√≥)

ISBN: 9630985673
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 168
Méret [mm] : 230 x 290 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. TŇĪzolt√≥ szerkocsik Magyarorsz√°gon
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK