Keresés

73,82Ron
55,37Ron

T√ļl minden hat√°ron - Vujity Tvrtko
Pokoli-Angyali Kiadó Kft.
T√ļl minden hat√°ron. Vujity Tvrtko legfontosabb k√∂nyv√©t tartja a kez√©ben. K√∂rbeutazhatja a vil√°got a riporterrel, aki a kalandos utaz√°s sor√°n beavatja majd legf√©ltettebb titkaiba, mik√∂zben sokkal erŇĎsebb√© teszi az olvas√≥t!
Eljuthat Ugand√°ba, Fekete-Afrika elk√©pesztŇĎ dikt√°tor√°nak birodalm√°ba, ahol egyszerre t√°rul fel a pokol m√©lye, a mennyorsz√°g csod√°ja √©s az emberi l√©lek igazi t√ľkre.
L√°thatjuk a trianoni b√©kedikt√°tum egyetlen eredeti p√©ld√°ny√°t √©s a benne l√©vŇĎ elk√©pesztŇĎ fejezetet: nek√ľnk, magyaroknak volt egy igazi k√≠nai gyarmatunk. Tvrtko elutazott a T√°vol-Keletre, hogy elmes√©lhesse egykori ter√ľlet√ľnk alig ismert t√∂rt√©net√©t.
√Āll a Fekete-tenger partj√°n egy falu, ahol magyarul besz√©lnek az emberek. ErrŇĎl a var√°zslatos falur√≥l kor√°bban nem hallott szinte senki, pedig ott √©lnek a tengermell√©ki magyarok. Sz√≠vet melengetŇĎ mes√©j√ľk bizony√≠t√©k arra, hogy isteni csod√°k igenis l√©teznek.
Megismerhetik a kib√≠rhatatlan szomsz√©dok lelkivil√°got, a h√©tk√∂znapi hŇĎs√∂k felemelŇĎ k√ľzdelm√©t, megk√∂nnyezhetik a 65 √©vvel kor√°bban eltŇĪnt √©s halottnak hitt, majd egy sv√°jci otthonb√≥l v√°ratlanul elŇĎker√ľlt magyar filmszt√°r √©lett√∂rt√©net√©t, √©s megtudhatj√°k azt is, mi vitte r√° a riportert arra, hogy nagyon r√©szegen vezessen.
V√©gezet√ľl kiny√≠lik a d√∂bbenetes Csepel-dosszi√©. A magyar kriminalisztika t√∂rt√©net√©nek egyik legelk√©pesztŇĎbb gyilkoss√°g√°t felvette egy bekapcsolva hagyott diktafon. Most elolvashatj√°k, hogy pontosan mi hangzott el abban a kis szob√°ban, ahov√° k√©t mit sem sejtŇĎ, √°rtatlan ember egy megbesz√©l√©sre √©rkezett, de ahov√° k√©t m√°sik gyilkolni indult. Az utols√≥ titok nem titok t√∂bb√©: az apr√≥ magn√≥ felv√©tele mindent el√°rul.
Nyomozás Ugandától Franciaországig, Kínától Amerikán át Magyarországig. Nemcsak humorral és izgalmakkal teli könyv, sokkal több annál! A legnagyobb kalandok most önre várnak!

ISBN : 6158054805
Megjelenés : 2016.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalsz√°m : 384
Méret [mm] : 144 x 213 x 30
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. T√ļl minden hat√°ron - Vujity Tvrtko
    T√ļl minden hat√°ron - Vujity Tvrtko
    73,82Ron
    55,37Ron (Kateg√≥ria: Riport)
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK