Keresés

92,31Ron
69,23Ron

Trónok harca 2. - képregény - Daniel Abraham - George R. R. Martin
Szukits Kiadó
A zord √Čszakon Stark nagy√ļr t√∂rv√©nytelen fia, Havas Jon be√°ll a Birodalom hat√°r√°t v√©delmezŇĎ √Čjjeli Ňźrs√©g soraiba, √©s igyekszik megvetni a l√°b√°t a Testv√©ris√©get alkot√≥ √ļton√°ll√≥k √©s t√∂rv√©nyen k√≠v√ľliek k√∂z√∂tt. Ek√∂zben d√©len, a kir√°lyi udvarban Lord Stark, Robert kir√°ly seg√≠tŇĎjek√©nt t√∂rekszik a k√©nyes egyens√ļly √©s a b√©ke megŇĎrz√©s√©re. A Keskeny-tengeren t√ļli barb√°r vid√©ken is nagy v√°ltoz√°s van k√©sz√ľlŇĎben egy √ļj hatalmi sz√∂vets√©g sz√ľlet√©s√©vel, mely a tr√≥nra √°h√≠toz√≥ Targaryenek √©s Khal Drogo, a dothraki had√ļr k√∂z√∂tt j√∂n l√©tre.
Tyrion Lannisternek, az agyaf√ļrt t√∂rp√©nek pedig minden ravaszs√°g√°t √∂ssze kell szednie, hogy √©lve ker√ľlj√∂n ki a Lannistereket √°d√°zul gyŇĪl√∂lŇĎ Lysa Arryn √°ltal uralt Sasf√©szek √©gi cell√°j√°b√≥l. √Ām az √Ėrd√∂gfi√≥ka fogs√°gba ejt√©s√©vel olyan meg√°ll√≠thatatlan esem√©nysor veszi kezdet√©t, mely elŇĎbb-ut√≥bb v√©res h√°bor√ļba torkollik - a lehetŇĎ legrosszabbkor, hiszen a t√©l k√∂zeleg, √©s vele egy√ľtt a minden k√©pzeletet fel√ľlm√ļl√≥ rettenet is...

ElŇĎsz√∂r egy t√∂bbk√∂tetes reg√©nyciklus, majd egy minden n√©zetts√©gi rekordot megd√∂ntŇĎ t√©v√©sorozat, most pedig itt a k√©preg√©ny is. George R. R. Martin hatalmas sikerŇĪ fantasy sag√°j√°t k√©t kiv√°l√≥ alkot√≥mŇĪv√©sz, Tommy Patterson grafikus √©s Daniel Abraham √≠r√≥ √ľltette √°t. Akinek tetszettek a k√∂nyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az eg√©sz biztosan im√°dni fogja ezt a k√©preg√©nyt is.

ISBN:9789634974246
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 192
Kötésmód: kemény kötés
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Trónok harca 2. - képregény - Daniel Abraham - George R. R. Martin
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK