Keresés

84,92Ron
63,69Ron

T√∂rŇĎcsik Mari - T√∂rŇĎcsik Mari; B√©rczes L√°szl√≥
Európa Könyvkiadó
B√©rczes L√°szl√≥ besz√©lgetŇĎk√∂nyve

B√©rczes L√°szl√≥ k√∂nyve √©letinterj√ļ.

Besz√©lget√©s - Kov√°cs nagyapa mozij√°r√≥l √©s a Nagykert r√≥zsaf√°ir√≥l, a p√©lyi templom olt√°r√°r√≥l √©s a velemi di√≥f√°r√≥l, a cannes-i √©letmŇĪd√≠jr√≥l √©s a szomsz√©d Margitk√°r√≥l, az angolkisasszonyokr√≥l √©s a fŇĎiskolai felv√©telirŇĎl, mesterekrŇĎl √©s p√°lyat√°rsakr√≥l. "Majorelvt√°rs" √©s Zs√≥t√©r S√°ndor, Grigorij Konszkij √©s Anatolij Vasziljev, Alf√∂ldi R√≥bert √©s Vidny√°nszky Attila itt ugyanolyan s√ļllyal esik latba.

Besz√©lget√©s - T√∂rŇĎcsik Mari sz√ľleirŇĎl, testv√©reirŇĎl, gyermekeirŇĎl, szerelmeirŇĎl, f√©rjeirŇĎl √©s az √∂r√∂k t√°rsr√≥l, Ma√°r Gyul√°r√≥l, akivel egyszer majd a Fekete-tengerben fognak tal√°lkozni...

Besz√©lgetnek, s√∂rt pattintanak, √©s √∂r√ľlnek, hogy s√ľt a nap. T√∂rŇĎcsik Mari fesztelen√ľl mes√©l, √©s mindketten tudj√°k, mi is tudjuk, hogy az eml√©kezet n√©ha botlik, szalajt. Nem is az itt a l√©nyeg, hogy napra pontosan mi t√∂rt√©nt ennek a rendk√≠v√ľli mŇĪv√©sznek az √©let√©ben, hanem - ahogy B√©rczes L√°szl√≥ mondja - "azt keress√ľk, ki az az ember, akit T√∂rŇĎcsik Marinak h√≠vnak. Hogyan √©l, hogyan k√∂zlekedik az emberek k√∂z√∂tt, hogyan gondolkodik. Hogyan tekint a vil√°gra. SŇĎt, b√°rmilyen √∂nzŇĎ sz√°nd√©k, arra h√≠vom az olvas√≥t, hogy Mari tekintet√©vel n√©zzen a vil√°gra, amikor ezzel a k√∂nyvvel tal√°lkozik. Az√©rt akarom ezt, mert szerintem j√≥ dolog √≠gy n√©zni a vil√°gra. Az az egyszerŇĪ mondat jut eszembe, amit Zs√≥t√©r mondott a Brand kapcs√°n. Megmutatni egy embert. Ezt akarom. Egy embert, akit √©rdemes megmutatni."

"Tudni kell szeretni." (T√∂rŇĎcsik Mari)

ISBN : 9634054023
Megjelenés : 2016.
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt, v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Oldalsz√°m : 432
Méret [mm] : 158 x 234 x 32
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. T√∂rŇĎcsik Mari - T√∂rŇĎcsik Mari; B√©rczes L√°szl√≥
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK