Keresés

62,90Ron
47,18Ron

Theta Healing - Stibal, Vianna
Bioenergetic Kiadó
Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

1995-ben a h√°romgyermekes Vianna Stibaln√©l s√ļlyos nyirokrendszeri r√°kot diagnosztiz√°ltak. Miut√°n a modern √©s az alternat√≠v gy√≥gy√°szat eszk√∂zei sorra kudarcot vallottak, v√©gsŇĎ elkesered√©s√©ben Vianna a th√©ta-√°llapotban v√©gzett intuit√≠v leolvas√°s technik√°j√°t alkalmazta √∂nmaga kezel√©s√©re. Ňźt mag√°t is megd√∂bbentette az eredm√©ny, hogy szinte azonnal javulni kezdett az √°llapota. A m√≥dszert ezut√°n m√°sokon is alkalmazni kezdte, egym√°st k√∂vett√©k a csod√°s gy√≥gyul√°sok.

A th√©ta az elalv√°s elŇĎtti m√©ly ellazul√°s √°llapota. Ebben a tudat√°llapotban agyunk m√©g k√©pes a tudatos d√∂nt√©shozatalra, √°m m√°r a tudatalattinkat is el√©rj√ľk, ahov√° nem csak az √∂tletek, a kreativit√°s vagy az √°lmok tartoznak, de a hitrendszer√ľnk √©s a f√©lelmeink is. R√°ad√°sul ilyenkor egyszerŇĪ vizualiz√°ci√≥val meg is v√°ltoztathatjuk ezeket.

A m√≥dszer k√∂nnyen tan√≠that√≥, megtanulhat√≥ √©s rendk√≠v√ľl hat√°sos. A k√∂nyv bemutatja, hogyan √©rhetj√ľk el tudatosan a th√©ta-√°llapotot, mit kell tenn√ľnk, hogy csup√°n hitrendszer√ľnk √©s f√©lelmeink megv√°ltoztat√°s√°val megsz√ľntess√ľk betegs√©geinket. Ha √ļtmutat√°sa szerint kapcsol√≥dunk a mindens√©g legmagasabb szintŇĪ szeretet√©hez √©s energi√°j√°hoz, testi, lelki, szellemi √©s spiritu√°lis szinten egyar√°nt pozit√≠v v√°ltoz√°sokat tapasztalhatunk az √©let√ľnkben.

ISBN: 9632912363
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 352
Méret [mm] : 166 x 237 x 0
Kötésmód : ragasztott kötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Theta Healing - Stibal, Vianna
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK