Keresés

73,81Ron
62,74Ron

Tengeralattjárók
Ventus Libro Kiadó
1776-1940

Ez a karcs√ļ, k√©zbe illŇĎ k√∂tet a v√≠z alatti hadvisel√©s t√∂rt√©net√©nek legfontosabb tengeralattj√°r√≥it mutatja be √°b√©c√©sorrendben a XVIII. sz√°zadi kezdetektŇĎl a II. vil√°gh√°bor√ļ kirobban√°s√°ig terjedŇĎ idŇĎszakban. Az olvas√≥ megismerhet n√©h√°ny h√≠ress√© v√°lt b√ļv√°rhaj√≥t az amerikai f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ √©s a polg√°rh√°bor√ļ kor√°b√≥l - mint amilyen a Turtle √©s az Intelligent Whale -, az I. vil√°gh√°bor√ļ √©veibŇĎl, v√©g√ľl pedig a m√°sodik nagy vil√°g√©g√©st megelŇĎzŇĎ idŇĎszak √ļjszerŇĪ megold√°sokat alkalmaz√≥ nasz√°djai k√∂z√ľl, mint p√©ld√°ul a Nautilus, √©s a Swordfish.
A k√∂nyv a t√°rgyalt korszak legfontosabb 150 tengeralattj√°r√≥j√°t vonultatja f√∂l, mindegyik√ľket nagy pontoss√°g√ļ, sz√≠nes k√©ppel illusztr√°lva.
A b√ļv√°rnasz√°dok legjellemzŇĎbb - fizikai m√©reteikre, fegyverzet√ľkre, meghajt√°sukra, sebess√©g√ľkre √©s hat√≥t√°vols√°gukra vonatkoz√≥ - adatait t√°bl√°zat szeml√©lteti.
Tervez√©s√ľk, fejleszt√©s√ľk, hadi szolg√°latuk t√∂rt√©net√©rŇĎl, a tengeri √ľtk√∂zetekben ny√ļjtott teljes√≠tm√©ny√ľkrŇĎl r√∂vid, t√∂m√∂r ismertetŇĎ t√°j√©koztatja az olvas√≥t.

ISBN: 6155535345
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 176
Méret [mm] : 172 x 215 x 14
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Tengeralattjárók
    Tengeralattjárók
    73,81Ron
    62,74Ron (Kateg√≥ria: G√©pj√°rmŇĪtechnika)
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK