Keresés

63,82Ron
47,87Ron

Tartsd k√©zben az idŇĎt, tartsd k√©zben az √©leted - Brian Tracy
BAGOLYV√ĀR TRADE KFT
Val√≥di √°tt√∂r√©st hoz√≥ rendszer, hogy √©letednek minden ter√ľlet√©n jobb √©s gyorsabb eredm√©nyeket √©rj el

Brian Tracy leg√ļjabb k√∂nyve olyan egyed√ľl√°ll√≥ programot k√≠n√°l, amely seg√≠t eld√∂nteni, hogy MIT csin√°ljunk √©s MIKOR, √©s azt√°n seg√≠t kezelni √©let√ľnk megannyi apr√≥ r√©szlet√©t.
Az idŇĎgazd√°lkod√°s ter√ľlet√©n v√©gzett leg√ļjabb kutat√°sok, valamint a szerzŇĎ √©s √ľgyfeleinek szem√©lyes tapasztalata alapj√°n kidolgozott m√≥dszerben Tracy t√≠z k√ľl√∂nb√∂zŇĎ "idŇĎkateg√≥ri√°t" hat√°roz meg, amelyekben a tev√©kenys√©geinket v√©gezz√ľk. Mindegyik kateg√≥ri√°hoz m√°s √©s m√°s, egyedi megk√∂zel√≠t√©s sz√ľks√©ges, hogy a legt√∂bbet kihozzuk belŇĎle.
A Tartsd kezedben az idŇĎt, tartsd kezedben az √©leted olyan egyszerŇĪ l√©p√©seket k√≠n√°l, amelyek seg√≠ts√©g√©vel kidolgozhatjuk, hogy az adott feladat elv√©gz√©se mikor lesz a leghat√©konyabb, √©s mikor kell a list√°nkon a k√∂vetkezŇĎ dologra √°tt√©rn√ľnk.

"Hidd el, egész életed során magad mellett akarod majd tartani ezt a könyvet."
Vic Conant, a Nightingale-Conant elnöke

"Meg akarod tanulni, hogyan tudod a legt√∂bbet kihozni a rendelkez√©sedre √°ll√≥ idŇĎbŇĎl? Akkor ideje elolvasni ezt a k√∂nyvet. Meg fogod k√∂sz√∂nni magadnak!"
KEN BLANCHARD, a The One Minute Manager t√°rsszerzŇĎje

"A Tartsd k√©zben az idŇĎt, Tartsd k√©zben az √©leted egyszerŇĪen zseni√°lis .... mindig lenyŇĪg√∂z, hogy Brian Tracy mik√©nt tud annyi mindent elv√©gezni! Ebben a leg√ļjabb k√∂nyv√©ben most kiengedi a titk√°t a zs√°kb√≥l... MestermŇĪ!"
ROBERT G. ALLEN, a Multiple Streams of Income szerzŇĎje

"Brian Tracy megint fej√©n tal√°lta a sz√∂get: a Tartsd kezedben az idŇĎt, tartsd kezedben az √©leted nemcsak k√∂nnyen olvashat√≥ √©s igen gyakorlatias, hanem eg√©szen egyedi f√≥kuszba helyezi az idŇĎkezel√©s t√≠z k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kateg√≥ri√°j√°t."
TONY ALESSANDRA, a People Smart in Business szerzŇĎje

"A r√©gi mond√°s szerint 'az idŇĎ p√©nz'. A legend√°s Brian Tracy most ebben a k√∂nyv√©ben √ļj szeml√©letet ad √°t, hogy mik√©nt tudjuk legjobban hasznos√≠tani az idŇĎnket. Min√©l elŇĎbb szerezz be egy p√©ld√°nyt!"
GRANT CARDONE, Cardone Training Technologies, Inc.

"Brili√°ns √∂tlet, hogy a t√≠z legfontosabb priorit√°sra szentelj√ľnk idŇĎt - azt√°n az egyes priorit√°sokra f√≥kusz√°lva megmutatja, hogyan lehet jelentŇĎsen jav√≠tani az idŇĎfelhaszn√°l√°s hat√©konys√°g√°n. Olvasd v√©gig ezt a k√∂nyvet, tanuld meg az idŇĎkezel√©s valaha felfedezett legjobb m√≥djait √©s alapelveit."
JOSEPH SHERREN, √ľzleti tan√°csad√≥


ISBN: 9786155030819
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 206 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Tartsd k√©zben az idŇĎt, tartsd k√©zben az √©leted - Brian Tracy
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK