Keresés

44,21Ron
33,16Ron

Tanulj meg √ČLNI! - Mats √©s Susan Billmark
BIOENERGETIC KIAD√ď
Egy könyv, ami megváltoztatja az életed.

Sokszor √©szre sem vessz√ľk, hogy meg√°ll√°s n√©lk√ľl gondolkodunk. A kis hang a fej√ľnkben megjegyz√©seket tesz, elt√∂preng, √≠t√©lkezik, √∂sszehasonl√≠tgat, el√©gedetlenkedik √©s √≠gy tov√°bb. Ezek a gondolatok stresszt, alacsony √∂nbecs√ľl√©st, boldogtalans√°got √©s csal√≥d√°st eredm√©nyezhetnek.

Az √©rtelm√ľnk √©s a gondolataink emberk√©nt a legnagyobb √©rdem√ľnk, de ha a zaj a fej√ľnkben √°tveszi az ir√°ny√≠t√°st, √©s emiatt nem tudjuk √©lvezni a pillanatot, akkor a gondolatok teherr√© v√°lnak. Val√≥di √∂r√∂m√∂t csak a jelenben tapasztalhatunk meg, hiszen a jelenben √©l√ľnk - csak nagyon ritk√°n figyel√ľnk oda r√°. Lehetetlenn√© teszi a folyamatos fecseg√©s a fej√ľnkben.

Mats √©s Susan Billmarks inspir√°l√≥ mŇĪv√©bŇĎl megtudhatjuk, hogyan emelkedj√ľnk fel√ľl a h√©tk√∂znapok stresszhelyzetein, szorong√°sain √©s f√©lelmein. Saj√°t tapasztalataikat megosztva magyar√°zz√°k el, mi√©rt fontos, hogy a jelenben √©lj√ľnk ahhoz, hogy √©let√ľnk nyugodtabb, boldogabb √©s harmonikusabb legyen, hogy p√°rkapcsolataink optim√°lisan mŇĪk√∂djenek.

Mindez egy fantasztikus utaz√°s kezdete, amely soha nem tapasztalt lelki b√©k√©hez, metszŇĎen tiszta tudatoss√°ghoz, boldogs√°ghoz √©s vitalit√°shoz vezet.

Tanulj meg √ČLNI - itt √©s most!

ISBN: 9789632913001
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 168 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Tanulj meg √ČLNI! - Mats √©s Susan Billmark
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK