Keresés

14,78Ron
11,09Ron

Táblás játékok - Boruzs János; Jacsmenik Erika
CsengŇĎkert K√∂nyvkiad√≥
T√°rsasozzunk egy√ľtt!

"Kinek ne fŇĪzŇĎdnek kellemes gyermekkori eml√©ke a Ki nevet a v√©g√©n? c√≠mŇĪ t√°rsasj√°t√©khoz? Szinte mindannyian kor√°n megtanulunk malmozni, √©s m√°r fiatalon elsaj√°t√≠tjuk a sakkoz√°s alapjait. Ezek a t√°bl√°s j√°t√©kok nem hi√°nyozhatnak a sz√≥rakoztat√≥ √©s tartalmas csal√°di egy√ľttl√©t reperto√°rj√°b√≥l. Ma m√°r sz√°mos logikai, illetve strat√©giai j√°t√©k kaphat√≥ a szak√ľzletekben, √©s sok esetben csak nehezen tudjuk kiv√°lasztani a megfelelŇĎt. L√©teznek azonban olyan, ak√°r t√∂bb sz√°z √©ves t√°bl√°s j√°t√©kok is, amiket √©rdemes feleleven√≠teni √©s megismertetni a gyerekekkel.
A sorozatunkban megjelent T√°bl√°s j√°t√©kok c√≠mŇĪ k√∂nyv t√∂bb mint 50 k√ľl√∂nf√©le j√°t√©kot √©s v√°ltozatot tartalmaz a legkisebbeknek sz√≥l√≥kt√≥l kezdve a komolyabb gondolkod√°st ig√©nylŇĎ logikai, strat√©giai j√°t√©kokig. Sz√©les v√°laszt√©kot k√≠n√°l, hogy a csal√°d sz√°m√°ra v√°logatni tudjunk a hagyom√°nyos √©s mai modern j√°t√©kok k√∂z√ľl, att√≥l f√ľggŇĎen, hogy ink√°bb fiatalabb koroszt√°ly k√©pviselŇĎi vagy felnŇĎttek a r√©sztvevŇĎk, illetve h√°nyan szeretn√©nek j√°tszani.
A szab√°lymagyar√°zatok k√∂nnyen k√∂vethetŇĎk, l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre mutatj√°k be a j√°t√©k menet√©t. A j√°t√©kt√°bl√°t minden esetben √°br√°n mutatjuk be, √≠gy ha sz√ľks√©ges, h√°zilag is elk√©sz√≠thetj√ľk - ezzel √ļjabb k√∂z√∂s programra adhatunk lehetŇĎs√©get a csal√°dnak vagy bar√°ti t√°rsas√°gnak. A k√∂nyvet sz√°mos rajz √©s illusztr√°ci√≥ gazdag√≠tja. A j√°t√©kok kiv√°laszt√°s√°t t√°gymutat√≥ √©s j√°t√©kkeresŇĎ seg√≠ti." (A Kiad√≥)

ISBN: 6155476297
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 160
Méret [mm] : 140 x 200 x 10
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Táblás játékok - Boruzs János; Jacsmenik Erika
Kiadók
Kiadó információ
Az emberi test 1.
Az emberi test 1.
33,30Ron 
28,31Ron
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK