Keresés

23,86Ron
20,28Ron

Szoftvertesztelési alapismeretek - Fehér Krisztián
BBS-INFO Kiadó
"Mivel az informatika egyre ink√°bb √°tsz√∂vi √©let√ľnket, a szoftverek minŇĎs√©g√©vel kapcsolatos elv√°r√°sok egyre magasabbak. Egy szoftver elŇĎ√°ll√≠t√°sa azonban nem csak programoz√°sb√≥l √°ll, √©s a programoz√≥kt√≥l sem lehet elv√°rni emberfeletti k√©pess√©geket, a megrendelŇĎ el nem mondott elk√©pzel√©s√©nek t√∂k√©letesen megfelelŇĎ, garant√°ltan hibamentes munk√°t, mivel csak az nem hib√°zik, aki nem is dolgozik.
Az informatika vil√°g√°ban a szoftvertesztelŇĎk azok, akik a szoftverek minŇĎs√©g√©√©rt dolgoznak. A szoftvertesztelŇĎkŇĎn √≥ri√°si felelŇĎss√©g nyugszik √©s folyamatos elv√°r√°sok keresztt√ľz√©ben kell helyt√°llniuk. M√©gis, szoftvertesztel√©s n√©lk√ľl a legt√∂bb szoftver el sem jutna a felhaszn√°l√≥kig, vagy ha igen, akkor megjelen√©s√ľk botr√°nyokkal, valamint √≥ri√°si anyagi √©s erk√∂lcsi vesztes√©gekkel j√°rna egy√ľtt, a rengeteg fel nem t√°rt programhiba miatt. Szoftvertesztel√©sre √©s tesztelŇĎkre ez√©rt mindenk√©pp sz√ľks√©g van.
K√∂nyv√ľnk a professzion√°lis szoftvertesztel√©s alapjaival ismerteti meg az olvas√≥t, sz√°mos gyakorlati p√©ld√°val fŇĪszerezve, mellŇĎzve a sz√°raz, puszt√°n technikai megk√∂zel√≠t√©sŇĪ le√≠r√°sokat, kezdve a szoftvertesztel√©s √°ltal√°nos bemutat√°s√°t√≥l, a fogalmak ismertet√©s√©tŇĎl, majd r√©szleteiben t√°rgyalva a szoftvertesztel√©st √©s annak hely√©t a fejleszt√©si folyamatokban. Seg√≠ts√©g√©vel j√≥ adag gyakorlati ismerettel v√©rtezhetj√ľk fel magunkat, melynek sor√°n val√≥di, a tesztel√©st t√°mogat√≥ alkalmaz√°sokat ismerhet√ľnk meg, biztos alapot ny√ļjtva a szoftvertesztel√©sben elhelyekedŇĎ szakembereknek a mindennapi munk√°jukhoz. A szoftvertesztel√©ssel most ismerkedŇĎ szakembereknek √©s c√©gvezetŇĎk sz√°m√°ra is tartogat hasznos inform√°ci√≥kat, melyek seg√≠ts√©g√©vel bevezethetik, illetve hat√©konyabb√° tehetik a szoftvertesztel√©st munk√°juk sor√°n." (a Kiad√≥)

ISBN: 6155477317
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 132
Méret [mm] : 142 x 202 x 7
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Szoftvertesztelési alapismeretek - Fehér Krisztián
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK