Keresés

68,43Ron
51,32Ron

Szerelem korl√°tok n√©lk√ľl - Vujicic, Nick
Studium Plusz Kiadó
Annak ellen√©re, hogy Nick Vujicic karok √©s l√°bak n√©lk√ľl sz√ľletett, nagyon is boldog √©letet √©l. Igaz, ez nem volt mindig √≠gy: kamaszkor√°t v√©gigk√≠s√©rt√©k a szerelmi csal√≥d√°sok, √©s egy sikertelen kapcsolatnak is r√©szese volt, √≠gy h√ļszas √©vei k√∂zep√©re erŇĎs meggyŇĎzŇĎd√©s√©v√© v√°lt, hogy soha nem tal√°l majd olyan nŇĎt, aki k√©pes lesz szeretni ŇĎt, √©s akivel megoszthatja az √©let√©t.
Azt√°n Nick tal√°lkozott Kana√©val, √©s minden megv√°ltozott. Kapcsolatuk ugyan nem indult z√∂kkenŇĎmentesen, hiszen a k√∂lcs√∂n√∂s vonzalom ellen√©re sok akad√°lyt kellett legyŇĎzni√ľk, m√≠g v√©g√ľl eggy√© v√°lhattak a h√°zass√°gban.
Ebben a k√∂nyvben Nick √©s Kanae megismerked√©s√ľk kalandos t√∂rt√©net√©rŇĎl mes√©lnek, valamint arr√≥l, hogyan szerettek egym√°sba. A Szerelem korl√°tok n√©lk√ľl sok p√°r sz√°m√°ra hathat √∂szt√∂nzŇĎleg, hiszen betekint√©st ny√ļjt a p√°r mindennapjaiba: jegyess√©g√ľk idŇĎszak√°ba, h√°zass√°guk elsŇĎ √©veibe √©s sz√ľlŇĎv√© v√°l√°suk folyamat√°ba.
A k√∂nyv mindenekelŇĎtt annak bizony√≠t√©ka, hogy ha egy kapcsolat k√∂z√©ppontj√°ban a hit √°ll, akkor minden akad√°ly legyŇĎzhetŇĎ.

ISBN: 6155463792
Kiadva : 2015.
Oldalsz√°m : 336
Méret [mm] : 139 x 200 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Szerelem korl√°tok n√©lk√ľl - Vujicic, Nick
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK