Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Szellemharcosok - Samuel M. Katz
TWISTER M√ČDIA KFT.
A modern korban soha egyetlen nemzet ellen sem ind√≠tottak olyan puszt√≠t√≥ terrorhadj√°ratot, amilyen az al-Aksza vagy m√°sodik intif√°da volt. Samuel M. Katz mŇĪve elsŇĎ √≠zben mutatja meg teljes val√≥s√°g√°ban, hogyan v√©dte meg mag√°t Izrael, mik√©ppen mentette meg az orsz√°got egy, a titkos h√°bor√ļ harcosaib√≥l √°ll√≥ elit erŇĎ, amelynek tagjai a t√°rsadalom legk√ľl√∂nb√∂zŇĎbb r√©tegeibŇĎl √©s etnikai csoportjaib√≥l sz√°rmaztak... Egy valami azonban k√∂z√∂s volt benn√ľk: p√°ratlan vakmerŇĎs√©g√ľk, amellyel ellens√©geik k√∂z√© f√©rkŇĎzve k√ľldet√©s√ľket teljes√≠tett√©k.

A 2000-es √©v utols√≥ h√≥napjaiban kezdŇĎd√∂tt. Mik√∂zben az utc√°kon felgy√ļjtott aut√≥abroncsok fekete f√ľstje sz√°llt az √©g fel√©, a zavarg√°sok r√©sztvevŇĎi pedig kŇĎz√°port z√ļd√≠tottak a rendfenntart√≥ erŇĎkre, a Ham√°sz, az Iszl√°m Dzsih√°d √©s az Arafat-f√©le Palesztin Hat√≥s√°g √ļj strat√©gi√°hoz folyamodott: sorra k√ľldt√©k √°lc√°zott terrorist√°ikat izraeli ter√ľletre, hogy l√°ngba bor√≠ts√°k az orsz√°got. Egym√°st k√∂vett√©k az √∂ngyilkos mer√©nyletek a buszmeg√°ll√≥kban, diszk√≥kban, pizz√©ri√°kban... minden√ľtt, ahol csak emberek gyŇĪltek √∂ssze.
Izrael is bevetette azonban k√ľl√∂nleges erŇĎi n√©melyik√©t - amelyek egy√©bk√©nt a vil√°g legr√°termettebb √©s legtapasztaltabb eff√©le szervezetei k√∂z√© tartoznak. A Ja'masz (a Nemzeti RendŇĎrs√©g k√∂tel√©k√©ben mŇĪk√∂dŇĎ Hat√°rŇĎrs√©g k√ľl√∂nleges egys√©ge) Izrael gyors reag√°l√°s√ļ k√©szenl√©ti alakulat√°v√° v√°lt. A Sin B√©t (Biztons√°gi Szolg√°lat) √°ltal szerzett √©rtes√ľl√©sek nyom√°n Ciszjord√°ni√°ban, Jeruzs√°lemben √©s a G√°zai √∂vezetben bevet√©sre indultak a bennsz√ľl√∂tt, arabul tud√≥ dovrimok ("Besz√©lŇĎk"), √©s besziv√°rogtak azokba a veszedelmes z√≥n√°kba, ahol a terrorist√°k nyilv√°nval√≥an rejtŇĎztek. ElŇĎk√©sz√≠tett√©k a terepet a rettenthetetlen taktikai specialist√°k sz√°m√°ra, akik, mik√∂zben igyekeztek k√©zre ker√≠teni az Izraelben foly√≥ v√©ront√°s felelŇĎseit, gyakran ker√ľltek szembe l√©tsz√°mf√∂l√©nyben l√©vŇĎ ellenfelekkel. Ez a k√∂nyv az ŇĎ c√°folhatatlanul hiteles hist√≥ri√°juk: t√∂rt√©net vakmerŇĎ tettekrŇĎl √©s agyaf√ļrt cselvet√©sekrŇĎl, amelyeknek helysz√≠ne csakis a modern K√∂zel-Kelet - ez a lŇĎporos hord√≥ - lehetett.

ISBN: 9786155631146
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 560 oldal
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
Kötésmód: puha kötés
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Szellemharcosok - Samuel M. Katz
    Szellemharcosok - Samuel M. Katz
    73,81Ron
    55,36Ron (Kateg√≥ria: K√∂z√©leti)
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK