Keresés

64,56Ron
48,42Ron

Szederhold - Catherine Anderson
General Press Kiadó
A sikeres rode√≥√ľgyn√∂k, Ben Sterling sok √©v ut√°n belef√°radt a szakm√°j√°val egy√ľtt j√°r√≥ √°lland√≥ utazgat√°sba. A v√°ndor√©letet feladva, a farmj√°ra k√∂lt√∂zik, gazd√°lkod√°sba kezd, √©s a testv√©rei nyugodt mindennapjait megirigyelve m√°r a csal√°dalap√≠t√°son gondolkodik. A j√≥k√©pŇĪ cowboy kedv√©re v√°logathatna a v√°ros sz√©ps√©gei k√∂z√ľl, √©rdeklŇĎd√©s√©t azonban kiz√°r√≥lag a helyi k√°v√©z√≥ √ļj tulajdonosa kelti fel. Az egyetlen szem√©ly, akinek a rokonszenv√©t √ļgy tŇĪnik, nem k√∂nnyŇĪ elnyernie.

Sissy Sue Bentley kem√©nyen megdolgozott az√©rt, hogy √∂n√°ll√≥an boldoguljon az √©letben. B√ľszke a kis k√°v√©h√°z√°ra, f√ľggetlen √©s hat√°rozott nŇĎ, akinek sem az √ľzleti, sem a mag√°n√©let√©ben nincs sz√ľks√©ge f√©rfi seg√≠ts√©g√©re. A gyermekkor neh√©z √©vei ut√°n kamaszkori pr√≥b√°lkoz√°sai is tov√°bb erŇĎs√≠tett√©k keserŇĪ tapasztalat√°t, miszerint ,,az erŇĎsebb nem" k√©pviselŇĎi csak bajt hoznak az √©let√©be. V√©lem√©nye eg√©szen Ben √©rkez√©s√©ig megingathatatlannak l√°tszik. De vajon fel√ľl√≠rhatja egyetlen pozit√≠v tal√°lkoz√°s a kor√°bbi √©vek f√°jdalmas eml√©keit?

Catherine Andersonnak a romantikus kisv√°rosban, Mystic Creekben j√°tsz√≥d√≥ reg√©ny√©bŇĎl megtudhatjuk, mi mindenre k√©pes egy talpig f√©rfi, ha igaz√°n szeret.

ISBN: 9789634521044
Kiadva : 2018.
Oldalsz√°m: 384 oldal
Méret: 137 x 40 x 197
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Szederhold - Catherine Anderson
    Szederhold - Catherine Anderson
    64,56Ron
    48,42Ron (Kateg√≥ria: Romantikus)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK