Keresés

92,50Ron
88,99Ron

Sportanat√≥mia NŇĎknek - Delavier, Fr√©d√©ric
Semmelweis Kiad√≥ √©s Multim√©dia St√ļdi√≥
Sportanatómia, végre magyarul!

A vil√°gh√≠rŇĪ Strength Training Anathomy megjelent magyar nyelven! Azt javasoljuk, hogy azonnal √ļj√≠tsa be mindenki, akit egy picit is √©rdekel a teste mŇĪk√∂d√©se. Rendk√≠v√ľl hasznos tudnival√≥kat tartalmaz, l√°tv√°nyosan szeml√©ltetve, szakszerŇĪen, m√©g egy orvos szem√©vel is hib√°tlanul k√∂z√∂lve. Persze aki besz√©l angolul, vagy esetleg franci√°ul - de leford√≠tott√°k m√°r k√∂nyveit k√≠nai nyelvre is ha valaki szereti a kih√≠v√°sokat :)) - az m√°s nyelven is beszerezheti az eddig megjelent mŇĪvei b√°rmelyik√©t. De itt √©s most a legfontosabb k√∂nyve megszerezhetŇĎ magyar ford√≠t√°sban!

Az √≠r√≥ a sportanat√≥mia √°ltal√°nos alapismereteit √∂sszefoglal√≥ SPORTANAT√ďMIA c. k√∂tet√©t a nŇĎi saj√°toss√°gokkal bŇĎv√≠tette ki. A nŇĎk edz√©s√©hez igazod√≥ gyakorlati vari√°ci√≥kat a nŇĎ egyed√ľl√°ll√≥ anat√≥miai jellemzŇĎit figyelembe v√©ve √°ll√≠totta √∂ssze a szerzŇĎ. Ebben a k√∂tetben a bemutatott gyakorlatok a has, a h√°t, a fart√°j√©k √©s az als√≥ v√©gtagok erŇĎs√≠t√©s√©re koncentr√°lnak. √Črdekess√©ge - amit alig lehet m√°s hasonl√≥ jellegŇĪ k√∂nyvekben megtal√°lni - a nŇĎi szervezet √©lettani v√°ltoz√°saikor k√∂vetendŇĎ edz√©sek le√≠r√°sa.

Gyakorlatilag az alapk√∂nyvvel a kezedben soha t√∂bb√© nem lesz k√©rd√©ses sz√°modra, melyik gyakorlat pontosan melyik izomcsoportot dolgoztatja meg. R√©szletesen, gyakorlatilag izomrost pontoss√°gig lebontva megtal√°lod benne, melyik mozg√°s pontosan milyen izmokat stimul√°l, de a gyakoribb s√©r√ľl√©sekrŇĎl is anat√≥miai pontoss√°g√ļ √°br√°kat √©s magyar√°zatot tal√°lsz benne.
Miben t√©r el a nŇĎi kiad√°s?

A nŇĎi kiadv√°ny egy picit k√∂nnyebb verzi√≥, azoknak a fitnesz versenyzŇĎknek, vagy egyszerŇĪen fitnesz fanatikusoknak javasoljuk akik √°tfog√≥ k√©pet szeretn√©nek kapni kifejezetten a nŇĎi test reakci√≥ir√≥l a s√ļlyz√≥s edz√©s tekintet√©ben. Semmik√©ppen sem √©r fel az alapk√∂nyv r√©szletess√©g√©vel, de remek √ļtmutat√°s ad a nŇĎi testrŇĎl, ha valakit kifejezetten ez √©rdekel!

A mi asztalunkon m√°r √°lland√≥ vend√©g. √Čs a ti√©den?

ISBN: 97896333131231
Kiadva : 2014
Oldalsz√°m: 144
Méret: 210x255x10
Kötés: Kemény-táblás, strukturált fólia
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Sportanat√≥mia NŇĎknek - Delavier, Fr√©d√©ric
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK