Keresés

109,15Ron
99,99Ron

Sportanatómia - Delavier, Frédéric
Semmelweis Kiad√≥ √©s Multim√©dia St√ļdi√≥
Sportanatómia, végre magyarul!

A vil√°gh√≠rŇĪ Strength Training Anathomy megjelent magyar nyelven! Azt javasoljuk, hogy azonnal √ļj√≠tsa be mindenki, akit egy picit is √©rdekel a teste mŇĪk√∂d√©se. Rendk√≠v√ľl hasznos tudnival√≥kat tartalmaz, l√°tv√°nyosan szeml√©ltetve, szakszerŇĪen, m√©g egy orvos szem√©vel is hib√°tlanul k√∂z√∂lve. Persze aki besz√©l angolul, vagy esetleg franci√°ul - de leford√≠tott√°k m√°r k√∂nyveit k√≠nai nyelvre is ha valaki szereti a kih√≠v√°sokat :)) - az m√°s nyelven is beszerezheti az eddig megjelent mŇĪvei b√°rmelyik√©t. De itt √©s most a legfontosabb k√∂nyve megszerezhetŇĎ magyar ford√≠t√°sban!

Delavier k√∂nyve a sporttudom√°ny ter√ľlet√©n h√©zagp√≥tl√≥ k√∂nyv, amely √ļtmutat√≥t ny√ļjt az edz√©sekhez √©s r√©szletes anat√≥miai t√°j√©koztat√≥t ad az izmok mozg√°s√°r√≥l. A legfŇĎbb elŇĎnye az, hogy a tudom√°ny oldal√°r√≥l, az anat√≥miai ismeretek alapj√°n bizony√≠t√©kot sorakoztat fel, hogy mik√©pp lehet az izmokat, az izomerŇĎt, az √≠z√ľleti mozg√°sokat √ļgy fejleszteni, hogy ne haszn√°ljunk doppingszereket. Az anat√≥miai feliratokkal ell√°tott k√©pek bemutatj√°k, hogy erŇĎs√≠t√©s k√∂zben mely izmokat mozgatjuk meg. Ak√°rcsak egy r√∂ntgenfelv√©tel, a sz√≠nes illusztr√°ci√≥k bemutatj√°k, hogyan viselkednek az izmok √©s a k√∂r√ľl√∂tte l√©vŇĎ csontok, √≠nszalagok, inak √©s a k√∂tŇĎsz√∂vet a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ erŇĎs√≠tŇĎ gyakorlatok v√©gz√©se k√∂zben. Sz√°mos √ļtmutat√°st tal√°lunk k√ľl√∂nb√∂zŇĎ sportol√≥k (nemcsak az erŇĎsportok) edz√©sein√©l k√∂vetendŇĎ gyakorlatokra a sportol√≥k √©s az edzŇĎk szempontjainak figyelembev√©tel√©vel. Edz√©si tan√°csokat is ny√ļjt a helytelen mozg√°skinetika bemutat√°s√°val a sports√©r√ľl√©sek okainak felt√°r√°sa √©rdek√©ben, √©s javaslatokat tesz azok elker√ľl√©s√©hez.

Gyakorlatilag a k√∂nyvvel a kezedben soha t√∂bb√© nem lesz k√©rd√©ses sz√°modra, melyik gyakorlat pontosan melyik izomcsoportot dolgoztatja meg. R√©szletesen, gyakorlatilag izomrost pontoss√°gig lebontva megtal√°lod benne, melyik mozg√°s pontosan milyen izmokat stimul√°l, de a gyakoribb s√©r√ľl√©sekrŇĎl is anat√≥miai pontoss√°g√ļ √°br√°kat √©s magyar√°zatot tal√°lsz benne.

A mi asztalunkon m√°r √°lland√≥ vend√©g. √Čs a ti√©den?

ISBN: 9789633313084
Kiadva : 2014
Oldalsz√°m: 204
Kötés: Kemény-táblás, strukturált fólia
Méret: 210x255x14
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Sportanatómia - Delavier, Frédéric
    Sportanatómia - Delavier, Frédéric
    109,15Ron
    99,99Ron (Kateg√≥ria: Fitnesz)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK