Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Rupáner-konyha 3. - Rupáner-Gallé Margó
Aba Könyvkiadó
Leg√ļjabb b√∂gr√©s kedvencek

EgyszerŇĪ √©s finom - ezzel a k√©t sz√≥val v√°lt a b√∂gr√©s sikerreceptek legn√©pszerŇĪbb gasztroblogger√©v√© √©s szak√°csk√∂nyv√≠r√≥j√°v√° Rup√°ner-Gall√© Marg√≥.
A Rup√°ner-konyha sorozat 3. k√∂tet√©nek elsŇĎ receptjei a kar√°csonyi asztalra val√≥k, de emellett felsorakoznak a "H√°zilag m√©g finomabb" receptek is , a v√°ltozatos √©s expressz t√≠z√≥rai √©s uzsonna√∂tletek, a pofonegyszerŇĪ s√ľtem√©nyek, valamint a h√©tk√∂znapi √©telek gyors √©s √≠zletes b√∂gr√©s v√°ltozatai. Marg√≥, aki civilben k√©t kisl√°ny mindig rohan√°sban l√©vŇĎ √©desanyja, n√©met tan√°r √©s √≠r√≥ egyszem√©lyben, a csal√°dias √©tkeknek √©s magyaros √≠zeknek k√∂sz√∂nheti √°t√ľtŇĎ siker√©t, hiszen legfŇĎbb er√©nye az egyszerŇĪ, gyors megold√°sok elŇĎt√©rbe √°ll√≠t√°sa, a k√∂nnyen beszerezhetŇĎ hazai fŇĪszerek ismerete, vagyis az, hogy √≠zes √©s sokszor pik√°ns √∂tletei minden gyakorl√≥ h√°ziasszony sz√°m√°ra megval√≥s√≠that√≥k.
Harmadik szak√°csk√∂nyv√©ben eg√©szs√©ges ar√°nyban vannak jelen az olyan, minden magyar h√°ztart√°sban elmaradhatatlan finoms√°gok, mint a kar√°csonyi bejgli √©s a m√©zes puszedli, valamint a nagyon is h√©tk√∂znapi, de ann√°l n√©pszerŇĪbb h√°zias fŇĎ√©telek, j√≥√≠zŇĪ kelt t√©szt√°k √©s elronthatatlan √©des s√ľtem√©nyek.

ISBN: 9786155693267
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 144
Méret [mm] : 191 x 257 x 11
Kötésmód : ragasztott kötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Rupáner-konyha 3. - Rupáner-Gallé Margó
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK