Keresés

92,31Ron
69,23Ron

Rendíthetetlen önbizalom - Hangoskönyv - Marisa Peer
Cor Leonis kiadó
A magabiztoss√°g nem csak abb√≥l √°ll, hogy t√°rsas√°gban k√∂zvetlenek vagyunk. Az √∂n√©rt√©kel√©s m√©lyen befoly√°solja, mit vagyunk k√©pesek el√©rni az √©letben √©s mennyire vagyunk boldogok. Marisa Peer bev√°lt programja k√©pess√© tesz arra, hogy erŇĎfesz√≠t√©sek n√©lk√ľl a legt√∂bbet hozd ki magadb√≥l √©s bizakodva n√©zz a j√∂vŇĎbe. Megkap√≥ hipnotikus nyelvezete √©s hat√©kony m√≥dszerei seg√≠ts√©g√©vel m√°r azzal is megv√°ltoznak a negat√≠v gondolkod√°smint√°k, ha puszt√°n meghallgatod a cd-t. Olyan r√∂geszm√©ket √©s rossz szok√°sokat fogsz magad m√∂g√∂tt hagyni, melyekrŇĎl nem is tudtad, hogy visszafogtak.
Szok√°sos megnyerŇĎ st√≠lus√°val Marisa k√∂nyve a saj√°t ig√©nyeidnek megfelelŇĎ, szem√©lyre szabott m√≥dszereket mutat be az √∂nbizalom n√∂vel√©s√©hez, a magabiztoss√°g megteremt√©s√©hez. Nem csak tart√≥s, megingathatatlan magabiztoss√°got ny√ļjt, de az √∂nszeretetre is hangs√ļlyt helyez, mert ennek hi√°ny√°ban az √∂nbizalom el√©rhetetlen.
Marisa programj√°val erŇĎfesz√≠t√©s n√©lk√ľl sz√°molhatsz fel mindenfajta √∂n√©rt√©kel√©si gondot, hogy meg tudd val√≥s√≠tani √∂nmagad √©s learasd a magabiztos √©let gy√ľm√∂lcs√©t.

ISBN: 9786158036290
Kiadva : 2017.
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Rendíthetetlen önbizalom - Hangoskönyv - Marisa Peer
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK