Keresés

55,48Ron
41,61Ron

Rebel - Az √ļj kezdet - Tintera, Amy
Maxim Könyvkiadó
Wren azt hitte, minden emberi tulajdons√°g√°t v√©gleg maga m√∂g√∂tt hagyta, amikor √∂t √©vvel ezelŇĎtt meghalt, azut√°n sz√°zhetvennyolc perccel k√©sŇĎbb √ļjj√°√©ledt. √öjonnan szerzett erej√©vel, gyorsas√°g√°val √©s √∂ngy√≥gy√≠t√≥ k√©pess√©g√©vel Wren Sz√°zhetvennyolcas t√∂k√©letes fegyvernek bizonyult. Azt√°n megismerkedett Callum Huszonkettessel, aki mindent megv√°ltoztatott. A fi√ļ szerelme tal√°n meggyŇĎzi Wernt arr√≥l, hogy maradt m√©g benne valami emberi.
Most, hogy mindketten megsz√∂ktek, k√©szen √°llnak arra, hogy √ļj √©letet kezdjenek az √ļjj√°√©lesztettek rezerv√°tum√°ban. De Micah Sz√°zhatvanh√°rmasnak, a t√°bor vezetŇĎj√©nek m√°s, s√∂t√©tebb tervei vannak: el akarja puszt√≠tani az √∂sszes embert. √Čs most k√©szen √°ll arra, hogy megt√°madja a v√°rosokat. Callum maradni szeretne, √©s meg akarja v√©deni az embereket. Wren pedig semmire sem v√°gyik jobban, mint v√©gre felhagyni a k√ľzdelemmel.
Most el kell d√∂nteni√ľk, hogy az esz√ľkre hallgatnak √©s elmenek√ľlnek, vagy a sz√≠v√ľk ut√°n mennek, √©s szembesz√°llnak az √ļjj√°√©lesztettekkel. De mikor v√©gre elhat√°rozz√°k, mit kell tenni√ľk, a kegyetlen Micah kereszt√ľlh√ļzza sz√°m√≠t√°saikat.

ISBN: 9789632617732
Kiadva : 2018.
Oldalsz√°m : 336
Méret [mm] : 138 x 208 x 22
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Rebel - Az √ļj kezdet - Tintera, Amy
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK