Keresés

64,56Ron
54,88Ron

Pszichofitness gyermekeknek, sz√ľlŇĎknek √©s nevelŇĎknek - Bagdy EmŇĎke
Kulcslyuk Kiadó
Mit tehetn√©nk korunk digit√°lis forradalm√°ban, a gyors gener√°ci√≥v√°lt√°ssal √©s √©rt√©kkr√≠zissel jellemezhetŇĎ korban annak √©rdek√©ben, hogy gyermekeink eg√©szs√©ges, boldog felnŇĎttekk√© v√°lhassanak? Milyen hozz√°f√©r√©si utak √©s kapcsolati lehetŇĎs√©gek maradtak m√©g nek√ľnk, sz√ľlŇĎknek √©s nevelŇĎknek, hogy √©letre sz√≥l√≥ √©rt√©keket √©s boldog√≠t√≥ k√©pess√©geket seg√≠ts√ľnk kibontakozni?
Ebben a k√∂nyvben a "mit tehetn√©nk?" k√©rd√©s√©re a "hogyan tegy√ľk?" szemsz√∂g√©bŇĎl, gyakorlatk√∂zpont√ļan, a pozit√≠v pszichol√≥gia √©rt√©kvil√°g√°ra alapozottan v√°laszolunk. Testi-lelki-kapcsolati egyens√ļly, etikus-hum√°nus viselked√©s, kultur√°lt kommunik√°ci√≥, pozit√≠v viszonyul√°s √©s √©letszeretet el√©r√©se alkotja gyermekeink pszichofitness√©nek c√©lkitŇĪz√©seit. Fontos a testi edzetts√©g, de a ment√°lis erŇĎkkel val√≥ kiegyenl√≠t√©sre, lelki edzetts√©gre is sz√ľks√©g van.
A sz√ľlŇĎk √©s pedag√≥gusok sz√°m√°ra felk√≠n√°lt gyakorlatcsoportok gyermekeink fejlŇĎd√©si, fejletts√©gi szintj√©hez, koroszt√°lyonk√©nti sz√ľks√©gleteihez igazodnak. R√©szint mozg√°sos, r√©szint ment√°lis ir√°nyv√©tellel hatolnak be a v√°ltoz√°sokat szervezŇĎ belsŇĎ folyamatok vil√°g√°ba, tanul√°sl√©lektani t√∂rv√©nyeket k√∂vetve. Ezekkel a gyakorlatokkal "be√ľltethetj√ľk" √©s megerŇĎs√≠thetj√ľk az eg√©szs√©get erŇĎs√≠tŇĎ √©s az √©letet boldog√≠t√≥ k√©pess√©geket.
A gyakorlatok egy√ľttl√©tet k√≠v√°nnak, sz√ľlŇĎ √©s gyermek, pedag√≥gus √©s n√∂vend√©k egy√ľttes √©lm√©nyhelyzetben v√©gezhetik ŇĎket. Mindazt, amit a gyermek tŇĎl√ľnk, √°ltalunk ilyen m√≥don is megtanul, tov√°bbviheti, mint kapott kincset.
A k√©rd√©s hozz√°d, kedves sz√ľlŇĎ: odaadod-e √©leted dr√°ga idej√©t a legdr√°g√°bbnak, gyermekednek? Pedag√≥gust√°rsam: vajon szeretn√©l-e t√∂bb √∂r√∂m√∂t kapni a nevelŇĎmunk√°db√≥l? Ebben b√≠zva sz√ľletett meg ez a k√∂nyv.
Fogadd nyitottan, haszn√°ld bizalommal, √©s √©rt√©keld saj√°t tapasztalataid t√ľkr√©ben!

ISBN: 9786155281501
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 350
Méret [mm] : 140 x 200 x 21
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Pszichofitness gyermekeknek, sz√ľlŇĎknek √©s nevelŇĎknek - Bagdy EmŇĎke
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK