Keresés

231,25Ron
120,00Ron

PIOKAL BIOSTIMULATOR deréköv
A PIOKAL M√ĀGNESES DER√ČK√ĖV olyan k√ľl√∂nleges anyagb√≥l k√©sz√ľl, amely a szervezet √°ltal kibocs√°tott energi√°t felfogja √©s visszasug√°rozza a beteg szervekbe, ez√°ltal elŇĎseg√≠theti azok norm√°lis mŇĪk√∂d√©s√©t, a be√©p√≠tett m√°gneseknek pedig v√©rkering√©s-fokoz√≥ √©s gyullad√°scs√∂kkentŇĎ hat√°suk lehet.

A der√©kra, a h√°tra, a hasi r√©szre, alhasra k√∂zvetlen√ľl a bŇĎrfel√ľletre vagy p√≥l√≥ f√∂l√© r√∂gz√≠thetŇĎ. A be√©p√≠tett PIOKAL nevŇĪ k√ľl√∂nleges anyag emelheti az adott testr√©sz bioenergiaszintj√©t, ez√°ltal jav√≠thatja a sejtek, sz√∂vetek mŇĪk√∂d√©s√©t, √©l√©nk√≠theti a v√©rkering√©st, normaliz√°lhatja az anyagcsere-folyamatokat. A be√©p√≠tett m√°gneseknek k√∂sz√∂nhetŇĎen a PIOKAL der√©k√∂v erŇĎs gyullad√°scs√∂kkentŇĎ, m√©regtelen√≠tŇĎ √©s v√©rkering√©st fokoz√≥ hat√°ssal rendelkezhet. A der√©k√∂v 8 be√©p√≠tett m√°gnest tartalmaz.

A PIOKAL M√ĀGNESES DER√ČK√ĖV:

1. √Čl√©nk√≠theti a v√©rkering√©st, megsz√ľntetheti a der√©k- √©s h√°tf√°j√°st. Der√©kf√°j√°s ellen kitŇĪnŇĎ v√°laszt√°s lehet, ellaz√≠thatja az izmokat, oldhatja a g√∂rcs√∂ket, √≠gy elsŇĎsz√°m√ļ v√°laszt√°s lehet a h√°tf√°jdalom kezel√©se, enyh√≠t√©se c√©lj√°b√≥l.

2. Jav√≠thatja a ves√©k mŇĪk√∂d√©s√©t, megsz√ľntetheti a veseg√∂rcs√∂t, megakad√°lyozhatja a homok- √©s kŇĎk√©pzŇĎd√©st.

3. A hasra erŇĎs√≠tve helyre√°ll√≠thatja a gyomor- √©s b√©lmŇĪk√∂d√©st. Sz√©kreked√©s ellen, haspuffad√°s okozta k√©nyelmetlen √©rz√©s kezel√©s√©re, a k√ľl√∂nf√©le g√∂rcs√∂k old√°sa √©s az em√©szt√©s elŇĎseg√≠t√©se √©rdek√©ben lehet j√≥ v√°laszt√°s a der√©k√∂v haszn√°lata.

4. R√∂vid idŇĎ alatt jelentŇĎsen cs√∂kkentheti a belsŇĎ szervek gyullad√°sos √°llapot√°t, menstru√°ci√≥s f√°jdalmak ellen, illetve menstru√°ci√≥s g√∂rcs√∂k ellen is haszn√°lhat√≥.

5. A hasra r√∂gz√≠tve elŇĎseg√≠theti az em√©szt√©st, szorul√°s ellen kitŇĪnŇĎ v√°laszt√°s lehet a der√©k√∂v haszn√°lata.

A PIOKAL M√ĀGNESES DER√ČK√ĖV napi 24 √≥r√°b√≥l ak√°r 24-et is haszn√°lhat√≥, de a megfelelŇĎ hat√°s el√©r√©se √©rdek√©ben aj√°nlatos naponta legal√°bb 6-8 √≥r√°n kereszt√ľl viselni. Aj√°nlott haszn√°lata: napk√∂zben a der√©kon, a ves√©k t√°j√©k√°n, √©jszaka pedig a gyomor f√∂l√∂tt, a hason vagy alhason r√∂gz√≠tve, ez√°ltal sz√°mos belsŇĎ szerv mŇĪk√∂d√©s√©t nagym√©rt√©kben jav√≠thatjuk. A der√©k√∂vet √ļgy haszn√°ljuk, hogy a PIOKAL felirat kifele n√©zzen.

Fontos: a PIOKAL DER√ČK√ĖV tiszt√≠t√°sa meleg, szappanos vagy mos√≥szeres v√≠zben t√∂rt√©nhet k√©zzel finoman megs√ļrolva. Tilos a g√©ppel val√≥ mos√°s, mivel ekkor megtŇĪrŇĎdhet, megcsavarodhat, ami a hat√°s√°nak a gyeng√ľl√©s√©hez vezethet. Szoba-hŇĎm√©rs√©kleten sz√°r√≠that√≥, k√°lyh√°ra, csempek√°lyh√°ra, t√ļl forr√≥ fŇĪtŇĎtestre nem szabad helyezni! K√ľlsŇĎ anyaga 100%-ban pamut, allergi√°s reakci√≥t nem v√°lt ki.

Négyféle méretben kapható:
1. Csinos (60-70 cm-es der√©kbŇĎs√©g)
2. Norm√°l (70-110 cm der√©kbŇĎs√©g)
3. K√∂ztes (110-140 cm der√©kbŇĎs√©g)
4. Legnagyobb (140-180 cm der√©kbŇĎs√©g)

A der√©k√∂v hossza 30 cm, sz√©less√©ge 17 cm. A t√©pŇĎz√°r hossza mintegy 20 cm.

FONTOS!!! A megrendel√©s lead√°s√°n√°l a megjegyz√©sn√©l t√ľntesse fel, hogy milyen m√©retben k√©ri!!!!!
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. PIOKAL BIOSTIMULATOR deréköv
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK