Keresés

55,31Ron
41,48Ron

P√°rbesz√©d a v√©gtelennel - B√∂jte Csaba; Karik√≥ √Čva
Helikon Kiadó
Csaba testv√©r gondolatai az Istennel val√≥ m√©ly √©s bensŇĎs√©ges kapcsolatr√≥l


"Lehet, hogy mindened megvan, de m√©gis oly gyakran egyed√ľl √©rzed magad az emberek k√∂z√∂tt. Lehet, hogy biztosnak hitt kincseidet egyszerre elvesz√≠tetted, f√©lelmek gy√∂t√∂rnek, √©s nincs mibe kapaszkodnod. √Črzed a lelked m√©ly√©n az olthatatlan szomj√ļs√°got a V√©gtelen, a szeretet, a j√≥s√°g, a tiszta f√©ny ut√°n. Tudd, ezt a hi√°nyt nem tudja senki, semmi oldani, csakis Isten √°ld√≥, √©letad√≥ jelenl√©te.
Nagyon fontos lenne, hogy tudatosan le√ľlj a szob√°dban, a csendben, √©s feltedd magadnak a k√©rd√©st: hiszed-e, hogy aki a nyelvedet adta, tud sz√≥lni hozz√°d, aki a f√ľledet teremtette, k√©sz √©s k√©pes meghallani a szavaidat? Akarsz-e kapcsolatba l√©pni, bar√°ts√°got k√∂tni a v√©gtelen b√∂lcs, j√≥s√°gos Istennel, hogy erŇĎt √©s √ļtmutat√°st kapj tŇĎle? Vagy pedig √ļgy √©led le az √©letedet, mint az utaz√≥, aki t√©rk√©p √©s GPS n√©lk√ľl indul felfedezŇĎ√ļtra, csak saj√°t j√≥zan esz√©re √©s m√°sok tan√°cs√°ra hallgat? √ćgy sem lehetetlen c√©lba √©rni, de mennyivel szebb, biztons√°gosabb, egyszerŇĪbb √ļgy, hogy k√©red √©s elfogadod annak a seg√≠ts√©g√©t, aki v√©gtelen szeretettel megform√°lta a vil√°gunkat √©s t√©ged is.
Merj belekapaszkodni e v√©gtelen j√≥s√°ggal hozz√°d hajl√≥ szeretetbe, al√°zattal fogd meg TeremtŇĎd kez√©t, √©s hagyd, hogy vezessen - ebben szeretne seg√≠ts√©gedre lenni ez a k√∂nyv." (B√∂jte Csaba)

ISBN: 9632273297
Kiadva : 2012.
Oldalsz√°m : 280
Méret [mm] : 175 x 243 x 24
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. P√°rbesz√©d a v√©gtelennel - B√∂jte Csaba; Karik√≥ √Čva
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK