Keresés

36,81Ron
31,29Ron

Orosz-magyar alapszótár - Guszkova Antonyina, H. Tóth István
Tinta Könyvkiadó
Az Orosz-magyar alapsz√≥t√°r az orosz nyelvet kezdŇĎ √©s k√∂z√©phalad√≥ szinten tanul√≥knak k√©sz√ľlt. Az alapsz√≥t√°rban t√∂bb mint 7000 orosz sz√≥nak √©s kifejez√©snek tal√°ljuk meg a magyar megfelelŇĎj√©t. A sz√≥t√°r alapvetŇĎen a mai orosz irodalmi nyelvben √©s k√∂znyelvben leggyakrabban haszn√°lt szavakat, kifejez√©seket tartalmazza. Mag√°ba foglalja a mindennapi besz√©d n√©lk√ľl√∂zhetetlen szavait √©s fordulatait, valamint a tudom√°ny, a technika √©s a kult√ļra legelterjedtebb szakkifejez√©seit, amelyek hozz√°tartoznak a mai mŇĪvelt ember sz√≥haszn√°lat√°hoz. A k√∂znyelvi szavakon k√≠v√ľl tal√°lhat√≥k benne f√∂ldrajzi nevek, orsz√°gnevek √©s bizonyos csillag√°szati elnevez√©sek is. A sz√≥t√°r az √©rv√©nyben levŇĎ orosz helyes√≠r√°s szab√°lyait k√∂veti.
A k√∂nyv eredm√©nyes haszn√°lat√°t √©s a szavak memoriz√°l√°s√°t elŇĎseg√≠ti a k√∂z√∂lt 500 k√©p.
Az alapsz√≥t√°r hat√©kony seg√©deszk√∂z a nyelvtanul√≥ sz√≥kincs√©nek eredm√©nyes bŇĎv√≠t√©s√©hez √©s a napjainkban egyre n√©pszerŇĪbb orosz nyelv gyors elsaj√°t√≠t√°s√°hoz.
GUSZKOVA ANTONYINA nyelv√©sz, a moszkvai Lomonoszov Egyetem tan√°ra, t√∂bb sikeres sz√≥t√°r √©s nyelvtan szerzŇĎje. H. T√ďTH ISTV√ĀN egyetemi docens, sz√°mos k√ľlf√∂ldi - t√∂bbek k√∂z√∂tt a moszkvai - egyetem vend√©gprofesszora volt.

ISBN: 9789634090984
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 246 oldal
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Orosz-magyar alapszótár - Guszkova Antonyina, H. Tóth István
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK