Keresés

58,27Ron
43,70Ron

√Ėngy√≥gy√≠t√≥ k√∂nyv - Soma Mamag√©sa
Jaffa Kiadó
Módszerek, technikák, gyakorlatok, szemléletek

Szeretn√©l √∂r√∂mtelibb, teljesebb √©letet √©lni? Sz√≠vesen tenn√©l saj√°t eg√©szs√©ged√©rt? Megszabaduln√°l az √©veken, olykor √©vtizedeken √°t magaddal cipelt terhektŇĎl?Meg√©ln√©d term√©szetes nŇĎiess√©gedet,de nem tudod, hogyan fogj hozz√°?
Nos, van, aki a gy√≥gyul√°s√©rt a hagyom√°nyos orvosi utat v√°lasztja, √©s van, aki nem. Ez nem j√≥ vagy rossz, hanem egy√©ni d√∂nt√©s k√©rd√©se: ki mennyire t√°j√©kozott, √©s persze nyitott. A spiritu√°lis fel√©bred√©s ugyanis mindig akkor t√∂rt√©nik, amikor az illetŇĎ meg√©rett r√° - sem elŇĎbb, sem k√©sŇĎbb. Egyet azonban nem √°rt, ha √©szben tartunk: mindig vannak v√°laszt√°si lehetŇĎs√©geink!

Az √Ėngy√≥gy√≠t√≥ technik√°kban SOMA MAMAG√ČSA h√ļsz √©v √∂nismereti munk√°j√°nak tapasztalat√°t √∂sszegzi a lelki wellnessein, √∂nmegismerŇĎ-√∂nfelszabad√≠t√≥ kurzusain √©s belsŇĎerŇĎ-fejlesztŇĎ t√°boraiban alkalmazott egy√©ni √©s csoportos technik√°kt√≥l kezdve a k√ľl√∂nf√©le szakemberek √°ltal alkalmazott m√≥dszerekig. Sz√≥ esik m√©g medit√°ci√≥r√≥l, j√≥g√°r√≥l, b√∂jtrŇĎl √©s tiszt√≠t√≥k√ļr√°kr√≥l, a kreativit√°s gy√≥gy√≠t√≥ erej√©rŇĎl, illetve a csod√°kr√≥l.

ISBN: 6155418587
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 350
Méret [mm] : 145 x 205 x 20
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. √Ėngy√≥gy√≠t√≥ k√∂nyv - Soma Mamag√©sa
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK