Keresés

60,86Ron
45,65Ron

Omega - A belsŇĎ gazdags√°ghoz vezetŇĎ √ļt - Ruediger Dahlke, Veit Lindau
BIOENERGETIC KIAD√ď
"A hiány nem valóságos. A hiány a szellem tévedése.
Elj√∂tt az idŇĎ, hogy j√≥v√° tedd ezt a t√©ved√©st, hogy felszabad√≠tsd a szellemed, megtapasztald a - belsŇĎ √©s k√ľlsŇĎ - gazdags√°godat, √©s ezt nagyvonal√ļan megoszd a vil√°ggal."

A szerzŇĎk - Ruediger Dahlke, a b√∂jt√∂l√©s, az √°rny√©k √©s az ŇĎsprinc√≠piumok tapasztalt szak√©rtŇĎje √©s Veit Lindau, a fiatal, szabad szellemŇĪ, motiv√°ci√≥s szakember √©s u¬®zleti tan√°csad√≥ - egy v√©gtelen√ľl fontos √©s igencsak aktu√°lis t√©m√°r√≥l √≠rnak: a sokunk √©let√©t megkeser√≠tŇĎ hi√°nytudatr√≥l, amely boldogtalann√°, t√©nylegesen szeg√©nny√© √©s s√≥v√°rg√≥v√° tesz, megsemmis√≠ti kapcsolatainkat √©s megbeteg√≠t. K√∂nyv√ľkben megmutatj√°k a bŇĎs√©gtudat fel√© vezetŇĎ utat, egy mindent √°talak√≠t√≥ folyamatot, amely a sz√≠v√ľnkben kezdŇĎdik √©s gy√∂keresen megv√°ltoztatja az √©let√ľnket, hogy elvezessen a szeretet √©s a nagyvonal√ļs√°g birodalm√°ba.

"E k√∂nyv szerzŇĎik√©nt nemcsak szil√°rdan hissz√ľk, hanem tudjuk is, hogy vel√ľnk sz√ľletett jogunk v√©g√ľl megtal√°lni a bŇĎs√©get √©s a teljess√©get.?...? Val√≥j√°ban mindannyian bŇĎs√©gre sz√ľlett√ľnk, de sokan k√∂z√ľl√ľnk elfelejtett√©k ezt. Ezt akarjuk, √©s ezt is kell megv√°ltoztatnunk. Ez a k√∂nyv a teljess√©ghez vezetŇĎ √ļton elk√≠s√©r az omeg√°ig, a beteljes√ľl√©s c√©lj√°nak el√©r√©s√©ig."

Az OMEGA forradalmi v√°ltoz√°s a gondolkod√°sunkban, az √©rz√©kel√©s√ľnkben, a tudatunkban √©s a cselekv√©seinkben. √Ātmenet a n√©lk√ľl√∂z√©stŇĎl a l√©t teljess√©g√©ig. A f√©lelemtŇĎl a bizalomig. A kapzsis√°gt√≥l a nagylelkŇĪs√©gig. Az elk√ľl√∂n√ľlts√©gtŇĎl az egys√©gtudatig.

Az OMEGA azoknak sz√≥l, akik v√°gynak a teljess√©gre, a szabads√°gra √©s a bizalomra, akik k√©szek felsz√°molni energia-, p√©nz-, t√°pl√°l√©k- √©s szeretethi√°nyukat, √©s ennek √©rdek√©ben hajland√≥ak megsz√ľntetni a belsŇĎ hi√°ny ill√ļzi√≥j√°t. Mert ez az elsŇĎ l√©p√©s, amellyel minden s√≠kon megval√≥s√≠thatjuk a teljess√©get √©s a bŇĎs√©get.

ISBN: 9789632913124
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 252 oldal
Méret: 237 mm x 166 mm x 16 mm
Kötés: Kartonborított, ragasztott
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Omega - A belsŇĎ gazdags√°ghoz vezetŇĎ √ļt - Ruediger Dahlke, Veit Lindau
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK