Keresés

55,41Ron
41,56Ron

Nem vagyok sorozatgyilkos - Wells, Dan
Fumax
A fiatal √≠r√≥ 2009-ben deb√ľt√°lt ezzel a reg√©nnyel, amely annyira sikeres lett, hogy t√∂bb mint 15 orsz√°gba eladt√°k a kiad√°s jogait, a filmjogok is elkeltek, √©s √©t folytat√°s is k√∂vette. A szerzŇĎ Dan Wells az√≥ta tov√°bb n√∂velte n√©pszerŇĪs√©g√©t, kiad√≥nknak is hossz√ļt√°v√ļ tervei vannak vele, olyannyira, hogy leg√ļjabb tril√≥gi√°j√°nak elsŇĎ k√∂tet√©t is kihozzuk m√©g az id√©n!

John Wayne Cleavernek hívnak.
15 éves vagyok, és a hullák a hobbim.
A terapeut√°m szerint szociopata vagyok.
De nem vagyok sorozatgyilkos.

John vesz√©lyes, √©s ezt ŇĎ is tudja mag√°r√≥l. Megsz√°llottan √©rdeklŇĎdik a sorozatgyilkosok ir√°nt, de nem szeretne hozz√°juk hasonl√≥v√° v√°lni. Pedig √≥ri√°si a k√≠s√©rt√©s...

Mivel gyerekkora √≥ta a csal√°dja √°ltal √ľzemeltetett halottash√°zban seg√©dkezik, hozz√°szokott a holttestek l√°tv√°ny√°hoz √©s meg is kedvelte ŇĎket. Azok legal√°bb az √©lŇĎktŇĎl elt√©rŇĎen nem k√©rnek sz√°mon rajta minduntalan emberi √©rz√©seket.
Amikor egy brut√°lis sorozatgyilkos elkezdi √°ldozatait szedni a kisv√°rosban, k√©nytelen fel√ľl√≠rni a maga sz√°m√°ra alkotott szab√°lyokat, amelyekkel eddig kord√°ban tartotta a benne lakoz√≥ s√∂t√©ts√©get. Nyomozni kezd a tettes ut√°n, akirŇĎl egyre ink√°bb az a benyom√°sa: emberfeletti k√©pess√©gekkel b√≠r.

"A Dexter k√∂nyvek √©s a belŇĎl√ľk k√©sz√ľlt tv-sorozat rajong√≥i im√°dni fogj√°k Dan Wells kirobban√≥ sikerŇĪ deb√ľt√°l√≥ reg√©ny√©t." - Publishers Weekly.


ISBN: 9639861442
Kiadva : 2012.
Oldalsz√°m : 280
Méret [mm] : 142 x 198 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Nem vagyok sorozatgyilkos - Wells, Dan
    Nem vagyok sorozatgyilkos - Wells, Dan
    55,41Ron
    41,56Ron (Kateg√≥ria: Thriller)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK