Keresés

46,06Ron
34,55Ron

Navina, a kar√°csony angyala - Lawson, Robert
Trivium Kiadó
A l√©lek √ļtja szerzŇĎj√©nek √ļj k√∂tete.

H√©t este felcsend√ľlŇĎ h√©t csod√°latos kar√°csonyi t√∂rt√©net elevenedik meg a lapok k√∂zt, melyek sor√°n az elŇĎzŇĎ k√∂tetbŇĎl megismert Navina, mint angyal jelenik meg, √©s seg√≠t a r√°szorul√≥kon, f√©nyt hoz a s√∂t√©ts√©gbe √©s b√©k√©vel hinti meg az √ľnnepnapokat.

David Becker a kar√°csony k√∂zeledt√©vel a kanadai √ľd√ľlŇĎparadicsomba, Whistlerbe utazik, ahol egy hetet t√∂lt bar√°ti csal√°dok k√∂r√©ben. A trag√©di√°val s√ļjtott, √°m b√©k√©re lelt √©s f√°jdalm√°t m√°r elengedŇĎ f√©rfi hamar bŇĪvk√∂r√©be vonja a kisgyermekeket √©s sz√ľleiket. David Navin√°r√≥l, egy csod√°s angyalr√≥l mes√©l, aki szent feladat√°nak tekinti, hogy a Szeretet √únnep√©n f√©nyt √©s melegs√©get vigyen az emberek sz√≠v√©be. Minden este m√°s-m√°s t√∂rt√©net elevenedik meg a kar√°csony meghitts√©g√©be burkol√≥dz√≥ h√°zban, melyek m √©ly erk√∂lcsi √©s lelki tanuls√°gokat, tan√≠t√°sokat tartalmaznak. Az erdei h√°z falai k√∂z√© egy angyalsz√°rny suhog√°s√°val bek√∂lt√∂znek a csod√°k...

Robert Lawson megind√≠t√≥, √∂n√°ll√≥ k√∂tetet szentel A l√©lek √ļtj√°ban megismert angyal csod√°latos tetteinek. Szeretettel aj√°nljuk mindazoknak, akiket elvar√°zsolt A l√©lek √ļtja vil√°ga, √©s azoknak is, akik a kar√°csonyt egy olyan reg√©ny t√°rsas√°g√°ban szeretn√©k t√∂lteni, mely meghitt √©s szeretetteljes hangulat√°val, √∂r√∂k √©rv√©nyŇĪ mondanival√≥j√°val emeli az √ľnnepeken t√ļl a mindennapok f√©ny√©t is.

ISBN: 6155334290
Kiadva : 2015.
Oldalsz√°m : 142
Méret [mm] : 134 x 200 x 12
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Navina, a kar√°csony angyala - Lawson, Robert
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK