Keresés

64,60Ron
48,45Ron

Narkonómia - Wainwright, Tom
Twister Media Kft.
Hogyan irányítsunk drogkartellt?

Hogyan lesz sikeres (√©s hogyan √©l t√ļl) egy kezdŇĎ kartellfŇĎn√∂k a 300 milli√°rd doll√°ros illeg√°lis drog√ľzletben? Term√©szetesen √ļgy, hogy a legjobbakt√≥l tanul. Akik a kartelleket ir√°ny√≠tj√°k, figyelmesen elsaj√°t√≠tott√°k a v√°llalati strat√©gi√°kat, melyeket a Walmart, a McDonald's √©s a Coca-Cola haszn√°l, a brand√©p√≠t√©stŇĎl a j√≥l mŇĪk√∂dŇĎ √ľgyf√©lszolg√°latokig.
Mit tanulhat a korm√°ny, hogy felvegye a harcot ezzel a csap√°ssal? A kartelleket v√°llalatk√©nt elemezve a t√∂rv√©ny erŇĎi jobban meg√©rthetik azok mŇĪk√∂d√©s√©t - √©s nem kell kidobniuk √©vi 100 milli√°rd doll√°rt a hat√°stalan erŇĎfesz√≠t√©sekre, hogy megnyerj√©k a "h√°bor√ļt" a glob√°lis, j√≥l szervezett √ľzlet ellen.
Tom Wainwright lesz az √∂n rettenthetetlen kalauza a bolyg√≥ legegzotikusabb √©s legbrut√°lisabb ipar√°nak bemutat√°sa sor√°n. Az Andok kokamezŇĎit, k√∂z√©p-amerikai b√∂rt√∂n√∂ket, colorad√≥i marihu√°nabutikokat √©s a dark web online drogbarlangjait bej√°rva, Wainwright friss, √ļjszerŇĪ k√©pet alkot a drogkereskedelemrŇĎl, √©s annak 250 milli√≥ v√°s√°rl√≥j√°r√≥l.
Olyan szereplŇĎkkel tal√°lkozhatunk, mint "Bin Laden", a bol√≠viai kokamezŇĎk idegenvezetŇĎje, "√Ėreg Lin", a salvadori bandafŇĎn√∂k, "Starboy", a milliomos √ļj-z√©landi tablettak√©sz√≠tŇĎ, √©s egy bar√°ts√°gos mexik√≥i nagymama, aki egy gyilkoss√°g kitervel√©se k√∂zben √°fony√°s palacsint√°t s√ľt. Eln√∂k√∂k, rendŇĎr√∂k √©s tizen√©ves b√©rgyilkosok k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel magyar√°zza el, hogy mi az √ľzleti oka a teljes testet bebor√≠t√≥ tetov√°l√°soknak, hogyan d√∂ntenek a band√°k a verseng√©srŇĎl vagy az egy√ľttmŇĪk√∂d√©srŇĎl, √©s mi√©rt √©rdeklŇĎdnek meglepŇĎ m√©rt√©kben a kartellek a v√°llalati t√°rsadalmi felelŇĎss√©gv√°llal√°s modellje ir√°nt.
A Narkon√≥mia t√∂bb, mint a drogkartellek √ľzleti m√≥dszereinek felt√°r√°sa - azt is megmutatja, hogyan lehet legyŇĎzni ŇĎket.

ISBN : 6155631245
Megjelenés : 2016.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalsz√°m : 344
Méret [mm] : 143 x 200 x 22
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Narkonómia - Wainwright, Tom
    Narkonómia - Wainwright, Tom
    64,60Ron
    48,45Ron (Kateg√≥ria: Egy√©b)
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK