Keresés

64,56Ron
48,42Ron

MORVAI - Csath Róza
Athenaeum Kiadó
Napl√≥t√∂red√©k √©s k√©pek az √©letembŇĎl

Objekt√≠v t√∂rt√©net√≠r√°s nem l√©tezik. Sorsok vannak, egy√©ni √©letutak, amelynek t√ľkr√©ben egy kor k√©pe csalhatatlanul kirajzol√≥dik.
Morvai Ferenc napl√≥ja t√∂bb mint sz√≥rakoztat√≥ olvasm√°ny - korrajz is egyben. Rendhagy√≥ t√∂rt√©nelemk√∂nyv egy rendk√≠v√ľli embertŇĎl.
A siker sosem abban a pillanatban sz√ľletik, amikor learatjuk; sok √©v munk√°ja, tapasztalata, eredm√©nye √©s kudarca ad√≥dik √∂ssze benne.

"Morvai Ferenc √©let√ļtja messze t√ļlmutat kaz√°nkir√°lys√°g√°n. Nem a politikai szerep√©re, hanem l√°ngol√≥ hazaszeretet√©re gondolok." (Boros Imre)

Csath R√≥za h√ļsz √©vig √ļjs√°g√≠r√≥k√©nt, szerkesztŇĎk√©nt dolgozott, mielŇĎtt a sz√©p√≠r√°s fel√© fordult. A szerkesztŇĎs√©gi l√©tet az √≠r√≥i p√°ly√°ra val√≥ felk√©sz√ľl√©snek fogta fel. Megannyi reg√©nybe illŇĎ sors, izgalmas t√∂rt√©net - e gazdags√°got kapta, de ott volt az el√©gedetlens√©g, hogy az √©lm√©nyteli tal√°lkoz√°sokb√≥l legjobb esetben egy-egy riport vagy interj√ļ sz√ľlethet. Egy sorsfordulat kapcs√°n azut√°n el√©rkezett az idŇĎ, hogy a kincsekkel teli bŇĎr√∂nd√∂t felnyissa.
A MORVAI az elsŇĎ k√∂nyve. A szerzŇĎ a napl√≥k√∂tet fŇĎhŇĎs√©vel elŇĎsz√∂r tizen√∂t √©ve, tud√≥s√≠t√≥k√©nt tal√°lkozott.

ISBN: 9632935652
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 328
Méret [mm] : 130 x 188 x 25
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt, v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. MORVAI - Csath Róza
    MORVAI - Csath Róza
    64,56Ron
    48,42Ron (Kateg√≥ria: Egy√©b)
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK