Keresés

74,00Ron
55,50Ron

Miut√°n elvesztettelek - Moyes, Jojo
Cartaphilus Könyvkiadó
Amikor egy t√∂rt√©net v√©get √©r, mindig elkezdŇĎdik egy √ļjabb...

Hogyan tehetj√ľk t√ļl magunkat azon, ha elvesz√≠tett√ľk, akit mindenn√©l jobban szerett√ľnk? Hogyan gyŇĎzhetj√ľk meg magunkat arr√≥l, hogy √©rdemes tov√°bb √©lni?
Lou sz√°m√°ra a Will ut√°ni √©let azzal j√°r, hogy meg kell tanulnia √ļjra szeretni - v√°llalva mindazt a vesz√©lyt, ami ezzel j√°r. T√∂bb√© m√°r nem egy h√©tk√∂znapi √©letet √©lŇĎ, h√©tk√∂znapi l√°ny. A szerelm√©vel t√∂lt√∂tt var√°zslatos h√≥napok ut√°n a mag√°nyos √©let csupa f√°jdalom √©s k√ľzdelem. Amikor egy szerencs√©tlen baleset k√∂vetkezt√©ben k√©nytelen visszak√∂lt√∂zni a csal√°dj√°hoz, √≥hatatlanul √ļgy √©rzi, pont ugyanott tart, ahol azelŇĎtt, hogy megismerte Willt.
A s√©r√ľl√©sei lassan gy√≥gyulnak, √°m a sz√≠ve √©s lelke mintha tetszhalott √°llapotban rekedt volna, a r√°telepedŇĎ gy√°sszal nemigen tud megbirk√≥zni. √ćgy keveredik el azt√°n a Tov√°bbl√©pŇĎk nevŇĪ ter√°pi√°s csoportba, ahol megtapasztal √∂r√∂m√∂t is, b√°natot is, √©s ahol a bar√°tok mellett mindig gyal√°zatosan rossz keksz v√°rja. Meg tal√°n √ļj ismerets√©g is - hacsak egy Will m√ļltj√°b√≥l felbukkan√≥ szem√©ly meg nem hi√ļs√≠tja Lou rem√©nyeit azzal, hogy a j√∂vŇĎj√©t eg√©szen √ļj ir√°nyba tereli.

Jojo Moyes vil√°gszerte √≥ri√°si sikert aratott k√∂tete, a MielŇĎtt megismertelek megh√∂kkentŇĎ k√∂nyv: a fŇĎszereplŇĎ szerelmesp√°r egyik tagja a reg√©ny v√©g√©n meghal. A Miut√°n elvesztettelek elmes√©li, mihez kezd √©let√©vel a mag√°ra maradt Lou. A szerzŇĎ a m√°r ismert √©s m√©g ismeretlen szereplŇĎkkel ism√©t lenyŇĪg√∂zŇĎen remek t√∂rt√©netet alkotott, amelyben nem k√≠m√©li sem a rekeszizmunkat, sem k√∂nnycsatorn√°inkat.

"Egyszerre nevettetŇĎ, szomor√ļ √©s b√∂lcs reg√©ny. A k√∂nyvjelzŇĎje mindenkinek egy zsepi lesz." (Mail on Sunday)

Jojo Moyes korábbi kötetei a Cartaphilus Kiadónál:
Az utolsó szerelmes levél
Akit elhagyt√°l
P√°ros, p√°ratlan
Tiltott gy√ľm√∂lcs
MielŇĎtt megismertelek

ISBN: 9632665115
Kiadva : 2016
Oldalsz√°m : 448
Méret [mm] : 126 x 199 x 28
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Miut√°n elvesztettelek - Moyes, Jojo
    Miut√°n elvesztettelek - Moyes, Jojo
    74,00Ron
    55,50Ron (Kateg√≥ria: Romantikus)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK