Keresés

62,16Ron
46,62Ron

Mit √ľzen a tested? - Buda L√°szl√≥
Kulcslyuk Kiadó
Gy√≥gy√≠t√≥ kommunik√°ci√≥ belsŇĎ vil√°goddal


"B√°r saj√°t test√ľnk a "leghŇĪs√©gesebb t√°rsunk" √©let√ľnk folyam√°n, a vele val√≥ kapcsolatunk gyakran megromlik, ellentmond√°soss√° v√°lik. Bizonyos r√©szeinket tal√°n kedvelj√ľk, b√ľszk√©k vagyunk r√°juk, m√°s r√©szeinket azonban elutas√≠tjuk, ut√°ljuk, sokszor egyenesen undorodunk tŇĎl√ľk. Ha pedig ez a test "elromlik", √©rtetlens√©ggel, ijedelemmel vagy haraggal reag√°lunk, √©s - ha a panasz nem m√ļlik mag√°t√≥l - k√ľlsŇĎ megold√°sokat keres√ľnk, esetleg elvissz√ľk egy "szerelŇĎh√∂z".
Viszonylag ritka, hogy valaki a h√°la, a szeretet, a gyeng√©ds√©g, az elfogad√°s, a tisztelet, a csod√°lat √©rz√©seit a saj√°t test√©vel kapcsolatban rendszeresen meg√©lje, ennek megfelelŇĎen gondoskodjon r√≥la, √©s igyekezzen meg√©rteni, komolyan venni jelz√©seit, √©rkezzenek azok ak√°r apr√≥bb kellemetlens√©gek, tests√ļlyprobl√©m√°k, kimer√ľlts√©g vagy s√ļlyosabb betegs√©gek form√°j√°ban.
Tested t√ľkr√∂zi √©rzelmeidet, gondolataidat, eml√©keidet, kapcsolataidat, konfliktusaidat. Felt√°rul benne eg√©sz √©lett√∂rt√©neted - sŇĎt, gyakran sz√ľleid√©, felmenŇĎid√© is. Ha meg akarod fejteni, mit √ľzennek a t√ľneteid, ha szeretn√©l meggy√≥gyulni, fontos, hogy k√©pes legy√©l kommunik√°lni testeddel, √©lm√©nyed legyen arr√≥l, hogyan sz√≥l√≠thatod meg¬≠, √©s mik√©nt v√°laszol neked a maga saj√°tos "nyelv√©n". A test ugyanis sohasem hazudik. K√∂zl√©sm√≥dja tiszta, erŇĎteljes, maxim√°lisan szem√©lyes - √©s igen, sokszor f√°jdalmas, k√≠m√©letlen. Ugyanakkor, minden pillanatban k√©szen √°ll arra, hogy seg√≠tsen valami l√©nyegeset meg√©rteni √©s megv√°ltoztatni.
Ebben a k√∂nyvben √∂sszefoglalom mindazt, amit az elm√ļlt k√©t √©vtized sor√°n a testtel val√≥ gy√≥gy√≠t√≥ kommunik√°ci√≥r√≥l megtanultam, megtapasztaltam. Szeretn√©lek megtan√≠tani arra, hogy mik√©nt der√≠theted fel t√ľneteid m√©lyebb jelent√©s√©t, hogyan alak√≠thatsz ki bensŇĎs√©gesebb, szeretetteljesebb kapcsolatot testeddel, √©s bemutatom az √°ltalam megalkotott SzomatoDr√°ma nevŇĪ m√≥dszert, melynek seg√≠ts√©g√©vel mindez a gyakorlatban megval√≥s√≠that√≥." (a SzerzŇĎ)

ISBN: 6155281099
Kiadva :2013.
Oldalsz√°m : 256
Méret [mm] : 140 x 200 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Mit √ľzen a tested? - Buda L√°szl√≥
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK