Keresés

62,16Ron
52,84Ron

Mit √ľzen a lelked? - Buda L√°szl√≥
Kulcslyuk Kiadó
√Ėnelfogad√°s, √∂nszeretet, √∂ngy√≥gy√≠t√°s a gyakorlatban

A Mit √ľzen a lelked? bizonyos m√©rt√©kig folytat√°sa √©s elm√©ly√≠t√©se Dr. Buda L√°szl√≥ nagy sikerŇĪ Mit √ľzen a tested? c√≠mŇĪ mŇĪv√©nek, √°m a szerzŇĎ vizsg√°l√≥d√°s√°nak f√≥kusz√°t most a testi jelz√©sekrŇĎl a lelki √©letre helyezi √°t.
Ez a k√∂nyv elsŇĎsorban az √∂nmagunkhoz val√≥ viszonyr√≥l sz√≥l. Egyr√©szt arr√≥l, hogy mi√©rt √©s mik√©nt t√°volodunk el saj√°t magunkt√≥l, hogyan v√°lunk √∂nkritikuss√°, ut√°ljuk meg magunkat, hogyan szabot√°ljuk, beteg√≠tj√ľk √©s puszt√≠tjuk saj√°t l√©ny√ľnket √©s hogyan pr√≥b√°ljuk mindezt elrejteni saj√°t tudatunk elŇĎl. M√°sr√©szt pedig arr√≥l, hogy mik√©pp tal√°lhatunk vissza az √∂nmagunkkal kapcsolatos igazi egy√ľtt√©rz√©shez, az eg√©szs√©ges √∂nelfogad√°shoz √©s √∂nszeretethez. Ez ut√≥bbiak ugyanis olyan k√©szs√©gek, amelyek rendk√≠v√ľl jelentŇĎs befoly√°ssal b√≠rnak nemcsak az eg√©szs√©gi √°llapotunkra, de az √©letben val√≥ boldogul√°sunk minden ter√ľlet√©re, az √°ltal√°nos k√∂z√©rzet√ľnktŇĎl kezdve az √©rzelmi kapcsolatainkon √°t a szakmai utunk alakul√°s√°ig.
A szerzŇĎ a tŇĎle megszokott ar√°ny√©rz√©kkel √©s finom humorral √∂tv√∂zi a legkorszerŇĪbb pszichol√≥giai √©s spiritu√°lis megk√∂zel√≠t√©seket a ter√°pi√°s esett√∂rt√©netekkel, h√©tk√∂znapi tapasztalatokkal √©s hasznos gyakorlatokkal. Bepillant√°st enged az egy√©ni praxis√°ba, a szomatodr√°ma gyakorlat√°ba √©s helyenk√©nt saj√°t √©let√©be is.
Gondolkod√≥ emberk√©nt a legfŇĎbb feladatomnak tartom, hogy min√©l √°tfog√≥bban meg√©rtsem a test √©s a l√©lek kapcsolat√°t. Orvosk√©nt √©s pszichoterapeutak√©nt, hogy ezt tud√°st a p√°cienseim gy√≥gyul√°sa √©rdek√©ben a leghat√©konyabban haszn√°ljam. Oktat√≥k√©nt, hogy mindezt egy mŇĪk√∂dŇĎ, elsaj√°t√≠that√≥ m√≥dszerbe sŇĪr√≠tsem (ez lett a szomatodr√°ma), √©s tov√°bbadjam. √ćr√≥k√©nt √©s elŇĎad√≥k√©nt pedig, hogy minden lehets√©ges m√≥don mes√©ljek arr√≥l, amit az elm√ļlt √©vek sor√°n megtapasztaltam √©s meg√©rtettem.

ISBN:9786155281365
Kiadva : 2016.
Oldalak sz√°ma: 384 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Mit √ľzen a lelked?  - Buda L√°szl√≥
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK