Keresés

60,86Ron
45,65Ron

Minden √ļt R√≥m√°ba... - Varga L√≥r√°nt
Illustware Kft.
A boldogs√°g nyom√°ban CanterburytŇĎl R√≥m√°ig


Minden √ļt R√≥m√°ba vezet, tartja a k√∂zmond√°s. Varga L√≥r√°nt √≠r√≥, miut√°n 2007-ben v√©gigj√°rta a spanyolorsz√°gi El Camino zar√°ndokutat, majd ezt k√∂vetŇĎen meg√≠rta √©lm√©nyeit El Camino - Kis titkok k√∂nyve c√≠mmel, 2011 nyar√°n √ļjra √ļtra kelt, hogy p√°rj√°val egy√ľtt v√©giggyalogoljon Eur√≥p√°n. Most is egy ŇĎsi √ļtvonalat k√∂vetett: az angliai CanterburytŇĎl Olaszorsz√°g sz√≠v√©ig, R√≥m√°ig vezetŇĎ Via Francigena n√©ven ismert zar√°ndokutat.
A három hónapos, kétezer kilométeres kalandnak egy nagy kérdéssel vágott neki: Mi a boldogság?
Ezt a k√©rd√©st tette fel √∂nmag√°nak, √©s mindazoknak, akik √ļtjuk sor√°n sz√°ll√°ssal, √©tellel, √ļtmutat√°ssal vagy ak√°r egy cs√©sze k√°v√©val seg√≠tett√©k. Franciaorsz√°g z√∂ldellŇĎ mezŇĎin, Sv√°jc lenyŇĪg√∂zŇĎ h√°g√≥in, a P√≥ foly√≥ s√≠k vid√©k√©n √©s a toszk√°n dombok k√∂z√∂tt gyalogolva egyre cask gyŇĪjt√∂tt√©k a v√°laszokat: Mi f√°n terem a boldogs√°g, el lehet-e √©rni, √©s ha igen, akkor hogyan? V√©get nem √©rŇĎ kilom√©terek ment√©n kerest√©k a harm√≥nia gy√∂kereit √∂nmagukban √©s sok ismeretlen √©s ismerŇĎs bar√°tban. Hogy mire jutottak? Ennek eredm√©ny√©t tarthatja k√©zben az olvas√≥.
Ez a k√∂nyv nem csup√°n egy √©lvezetes, sok helyen kacagtat√≥, n√©hol elgondolkodtat√≥ √ļtle√≠r√°s k√©t ember Eur√≥p√°t √°tszelŇĎ gyalogl√°s√°r√≥l, hanem olyan m√©ly gondolatokat is tartalmaz√≥ mŇĪ, melyet ha komolyan vesz√ľnk, ak√°r √©rt√©kes √ļtraval√≥k√©nt szolg√°lhat saj√°t boldogs√°gunk keres√©s√©hez √©s megtart√°s√°hoz.ISBN: 9630843904
Kiadva : 2012.
Oldalsz√°m : 456
Méret [mm] : 137 x 204 x 30
Kötésmód : ragasztott kötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Minden √ļt R√≥m√°ba... - Varga L√≥r√°nt
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK