Keresés

12,93Ron
9,70Ron

Metszés, szaporítás a kiskertben - Pappné dr. Tarányi Zita
CsengŇĎkert K√∂nyvkiad√≥
Gyakorlati √ļtmutat√≥

"Gondolta volna, hogy a gy√ľm√∂lcs- √©s d√≠szf√°k, bokrok √©s szŇĎlŇĎtŇĎk√©k metsz√©s√©nek, szapor√≠t√°s√°nak ismerete √©s mŇĪvel√©se nemcsak a kert√©szeti szakemberek kiv√°lts√°ga? Ezeknek a feladatoknak az elv√©gz√©se minden h√°z k√∂r√ľli, h√©tv√©gi, illetve hobbikert tulajdonos√°t √©rintheti. Nem sz√ľks√©ges azonban szakembert h√≠vnunk, ha az effajta tennival√≥k felmer√ľlnek, mert az ilyen kert√©szeti mŇĪveleteket, fog√°sokat n√©mi √∂nk√©pz√©ssel, odafigyel√©ssel mi magunk is megtanulhatjuk.
A sorozatunkban megjelent Metsz√©s, szapor√≠t√°s a kiskertben c√≠mŇĪ k√∂nyv √©ppen azoknak k√≠v√°n seg√≠ts√©get ny√ļjtani a metsz√©s √©s szapor√≠t√°s fort√©lyainak elsaj√°t√≠t√°sban, akik kiskertj√ľkben maguk v√°llalkoznak erre. Bevezeti az Olvas√≥t a metsz√©s alapjaiba, betekint√©st ad a gy√ľm√∂lcsf√°k √©s -bokrok fel√©p√≠t√©s√©be, ismerteti a k√ľl√∂nf√©le koronaform√°kat, valamint a metsz√©shez sz√ľks√©ges eszk√∂z√∂ket √©s technik√°kat. A gy√ľm√∂lcsf√°k √©s -bokrok gondoz√°s√°n t√ļl a d√≠szn√∂v√©nyek √©s a szŇĎlŇĎtŇĎk√©k metsz√©s√©t is megismerhetj√ľk. A k√∂nyv m√°sodik r√©sz√©ben a leggyakrabban haszn√°lt szapor√≠t√°si m√≥dokat √©s fog√°sokat k√∂vethetj√ľk nyomon l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre. A mŇĪveletek meg√©rt√©s√©t sz√°mos √°bra √©s rajz seg√≠ti.
A k√∂nyvbŇĎl a kezdŇĎk √©s a gyakorlott kert√©szkedŇĎk egyar√°nt profit√°lhatnak, hogy biztos√≠thass√°k kertj√ľk f√°inak, bokrainak eg√©szs√©ges fejlŇĎd√©s√©t √©s eszt√©tikus megjelen√©s√©t." (A Kiad√≥)

ISBN: 6155237867
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 160
Méret [mm] : 141 x 200 x 11
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Metszés, szaporítás a kiskertben  - Pappné dr. Tarányi Zita
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK