Keresés

45,88Ron
39,00Ron

Mes√©s mozg√°s - Ferencz √Čva - Luk√°cs J√≥zsefn√©
FLACCUS KIAD√ď KFT
J√°t√©kos ŇĎszi mes√©s torna az √≥vodai √©let mindennapjaira

Mit tegy√ľnk 25-30 gyerekkel, vegyes korcsoportban, tornaszoba hi√°ny√°ban, esetlegesen t√∂bb probl√©m√°s gyerekkel? H√°t azt, amit igaz√°n szeretnek: j√°tsszunk, mozogjunk √©s mes√©lj√ľnk! Haszn√°ljuk ki a j√°t√©k adta lehetŇĎs√©geket, a szerepj√°tsz√°st, a dramatikus j√°t√©kok erej√©t, a mes√©t - mindezt a mozg√°sfejleszt√©s √©rdek√©ben!
Csoportos j√°t√©kkal, a j√°r√°s-, fut√°s- √©s gimnasztikai gyakorlatokat j√°t√©kos keretbe √©p√≠tve alak√≠tottuk ki saj√°t mindennapos fejlesztŇĎ j√°t√©kunkat - az √≥vodai nevel√©s k√∂rnyezeti t√©mak√∂reire √©p√≠tve. A k√∂z√∂s, mindennapos mozg√°sos j√°t√©k sor√°n a gyerekek ismereteket is szerezhetnek az ŇĎket k√∂r√ľlvevŇĎ vil√°gr√≥l, valamint a kor√°bban megszerzett ismereteiket tov√°bb gazdag√≠thatj√°k a komplex tev√©kenys√©gek k√∂zben.
M√≥dszer√ľnk l√©nyege: mes√©be √°gyazni a mozg√°sfejleszt√©st. A bemeleg√≠t√©stŇĎl a gimnasztik√°n √°t, eg√©szen a fŇĎr√©szig alak√≠tsuk √ļgy a t√∂rt√©netet, hogy az egy sz√°lon fusson, egy figura vagy helysz√≠n, t√∂rt√©net k√∂r√© √©p√ľlj√∂n. V√°ljunk mesefigur√°kk√°, hŇĎs√∂kk√©, √°llatokk√°, k√ľl√∂nf√©le emberekk√© - rajtunk √°ll, hogy milyen szerepet k√≠n√°lunk fel. Mes√©s mozg√°s k√∂zben b√°rki kil√©phet, bej√∂het a j√°t√©kba, nincs gyŇĎztes √©s vesztes, a j√°t√©k v√©gtelen √©s inspir√°l√≥, szabads√°got ad√≥. Ez a fajta j√°t√©k √©s a mesekeret biztos sikert √©s vid√°ms√°got hoz a mindennapokba √ļgy, hogy a gyerek azt hiszi: csak j√°tszunk.

ISBN: 9786155278358
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 236 oldal
Kötés: Ragasztott
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Mes√©s mozg√°s -  Ferencz √Čva - Luk√°cs J√≥zsefn√©
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK