Keresés

64,57Ron
48,43Ron

Meg√ļszhatatlan - Jakupcsek Gabriella
Jaffa Kiadó
Ahogy a gyerekeimnek elmesélem

Jakupcsek Gabriella Magyarorsz√°g egyik legismertebb √©s legn√©pszerŇĪbb telev√≠zi√≥s mŇĪsorvezetŇĎje. Szinte mindenki ismeri felk√©sz√ľlts√©g√©t, alaposs√°g√°t, finom k√©rdez√©si st√≠lus√°t.
K√∂nyv√©ben v√©giggondolja, melyek az √©let meg√ļszhatatlan helyzetei, melyek azok a k√©rd√©sek, amelyekkel elŇĎbb-ut√≥bb mindny√°jan szembes√ľl√ľnk - s k√∂zben arra is keresi a v√°laszt, hogy hogyan mes√©lheti el mindezt a kisl√°ny√°nak. Az anya felelŇĎss√©g√©rzet√©vel, a bar√°tnŇĎ kedvess√©g√©vel √©s a kommunik√°ci√≥s szakember hozz√°√©rt√©s√©vel mes√©l a tŇĎle megszokott k√∂nnyed, √∂nironikus, m√©gis komoly hangon mindenkit √©rintŇĎ √©s √©rdeklŇĎ t√©m√°kr√≥l. √ćr sikerekrŇĎl √©s kudarcokr√≥l, a nŇĎi l√©trŇĎl √©s az anyas√°gr√≥l, h√°zass√°gr√≥l √©s v√°l√°sr√≥l, gyerekv√°llal√°sr√≥l √©s karrierrŇĎl, a gyereknevel√©s sor√°n felmer√ľlŇĎ k√≠nz√≥ k√©rd√©sekrŇĎl √©s saj√°t kiskori √©lm√©nyeirŇĎl, csal√°dr√≥l √©s hivat√°sr√≥l, √©s term√©szetesen a t√©v√©rŇĎl, amely sz√°munkra a sz√≥rakoz√°st, sz√°m√°ra viszont a munk√°t jelenti.
Jakupcsek Gabriella bensŇĎs√©gesen t√°rsalog, k√©rdez √©s v√°laszol - √°m ez alkalommal, oly sok eml√©kezetes talkshow ut√°n, ŇĎ a mi vend√©g√ľnk! Megosztja vel√ľnk azokat a t√∂rt√©neteket, melyekkel munk√°ja sor√°n tal√°lkozott √©s amelyeket ŇĎ maga √©lt √°t. Szem√©lyesen √©s ŇĎszint√©n. Nem ad v√©gleges v√°laszokat, nem ny√ļjt megold√°sokat, hanem k√∂z√∂s gondolkod√°sra h√≠vja az olvas√≥t: hogyan magyar√°zzuk el a gyerekeinknek az √©let dolgait, melyeket olykor mi magunk is nehezen √©rt√ľnk?

ISBN : 6155609718
Megjelenés : 2016.
K√∂t√©sm√≥d : ragasztott k√∂t√∂tt v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Oldalsz√°m : 304
Méret [mm] : 147 x 205 x 26
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Meg√ļszhatatlan - Jakupcsek Gabriella
    Meg√ļszhatatlan - Jakupcsek Gabriella
    64,57Ron
    48,43Ron (Kateg√≥ria: Egy√©b)
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK