Keresés

64,65Ron
51,72Ron

Megtévesztettek! - Däniken, Erich von
Duna International Könyvkiadó
A vil√°g leglehetetlenebb k√∂nyv√©rŇĎl, H√©nok k√©z√≠r√°sos feljegyz√©seirŇĎl √©s egy rejtett, f√∂ldalatti f√©mk√∂nyvt√°rr√≥l


Ki volt H√©nok, akit annak idej√©n "t√ľzes kocsin" r√∂p√≠tettek a F√∂ldrŇĎl az √©g fel√©? Kik a "bukott angyalok", √©s kik az arkangyalok, akik "gyors√≠r√≥ vesszŇĎt" adtak H√©nok kez√©be √©s csillagokr√≥l sz√≥l√≥ k√∂nyveket dikt√°ltak neki?
Hol vannak a Hénok által írott könyvek?
D√§niken feleleven√≠t egy titokzatos t√∂rt√©netet is, amelyrŇĎl 35 √©vvel ezelŇĎtt egyszer m√°r besz√°molt. Ecuadorban, egy barlanglabirintusban √°ll√≠t√≥lag tal√°ltak egy t√∂bb ezer f√©mf√≥li√°ra jegyzett rejtett k√∂nyvt√°rt. Vajon val√≥ban l√©tezik ez a hihetetlen kincs? Eg√©sz biztosan - √°ll√≠tja D√§niken. A csod√°latos "f√©mk√∂nyvt√°r" sok k√∂z√∂s von√°st mutat a H√©nok elveszett k√∂nyveivel, valamint a mormonok vall√°s√°val, akik √©vsz√°zadok √≥ta √©ppen e k√∂nyvt√°r ut√°n kutatnak, ez tartalmazza ugyanis ŇĎsap√°ik k√ľl√∂n√∂s t√∂rt√©net√©t.
Peruban, a nazcai sivatagban rejt√©lyes vonalak h√ļz√≥dnak, amelyek a magasb√≥l lesz√°ll√≥p√°ly√°knak l√°tszanak.
A r√©g√©szet processzi√≥s √ļtvonalakat l√°t benn√ľk. "SzŇĪkl√°t√≥k√∂rŇĪ gondolkod√°s!" - mondja D√§niken, √©s a legmodernebb term√©szettudom√°nyos m√©r√©si eredm√©nyekkel d√∂bbenti meg az elk√©pedt olvas√≥t.


ISBN: 9639919990
Kiadva : 2010.
Oldalsz√°m : 200
Méret [mm] : 152 x 215 x 15
Kötésmód : ragasztott kötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Megtévesztettek! - Däniken, Erich von
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK