Keresés

55,31Ron
41,48Ron

Megj√°rtam a mennyorsz√°got - Neal, Mary C.
XXI. Század Kiadó Kft.
Egy doktornŇĎ megd√∂bbentŇĎ besz√°mol√≥ja a hal√°lr√≥l, a mennyorsz√°gr√≥l √©s a visszat√©r√©sbŇĎl az √©letbe


Egy d√©l-amerikai kalandt√ļr√°n t√∂rt√©nt kajakbaleset sor√°n egy orvosnŇĎ a mennyorsz√°gba jut - ahol megtapasztalja Isten b√©k√©j√©t, √∂r√∂m√©t √©s tal√°lkozik angyalaival - majd visszat√©r onnan.
1999-ben, Chile d√©li r√©sz√©n a Los Rios r√©gi√≥ban, Dr. Mary Neal, - ortop√©d seb√©sz, odaad√≥ feles√©g √©s anya, - v√≠zbe fulladt egy kajakbaleset sor√°n. Mik√∂zben egy v√≠zes√©sen haladt lefel√©, a haj√≥ja be√©kelŇĎd√∂tt a meder alj√°ba √©s ŇĎt abban a pillanatban elnyelte az √°r. T√°rsai megfesz√≠tett ment√©si k√≠s√©rletei ellen√©re Mary t√ļl sok idŇĎt t√∂lt√∂tt v√≠z alatt √©s ennek k√∂vetkezt√©ben meghalt.
A "Megj√°rtam a mennyorsz√°got" Mary fantasztikus t√∂rt√©nete egy spiritu√°lis utaz√°sr√≥l √©s arr√≥l, hogy mi t√∂rt√©nt, amikor az √©letbŇĎl a hal√°lba, majd az √∂r√∂k √©letbe t√°vozott, s v√©g√ľl visszat√©rt onnan. Mary besz√°mol lenyŇĪg√∂zŇĎ √©lm√©ny√©rŇĎl, ahogy √©rz√©kletesen megosztja az olvas√≥val a mennyorsz√°gban meg√©lt √©rz√©seit √©s az ott tapasztaltakat is. K√∂nyv√©bŇĎl az is kider√ľl, hogyan kommunik√°lt az angyalokkal √©s, hogy milyen m√©lyen megrend√≠tette, amikor azzal szembes√ľlt, hogy m√©g nem j√∂tt el az ŇĎ ideje.
Mary √©let√©t mind√∂r√∂kre megv√°ltoztatta az √ļjonnan j√∂tt a felismer√©s, arr√≥l hogy mi a c√©lja itt a F√∂ld√∂n, mennyire tudatosan √©li meg Isten jelenl√©t√©t, mennyivel k√∂zelebbi kapcsolatba ker√ľlt J√©zussal √©s hogyan befoly√°solta szem√©lyes spiritu√°lis utaz√°s√°t az, hogy elsŇĎ k√©zbŇĎl tapasztalhatta meg a a hal√°lon t√ļli √©let l√©tez√©s√©t.

A "Megj√°rtam a mennyorsz√°got" seg√≠t abban, hogy √ļjb√≥l felismerj√ľk, milyen csod√°t, rem√©nyt √©s √≠g√©retet hordoz a mennyorsz√°g.

ISBN: 6155373183
Kiadva : 2013.
Oldalsz√°m : 280
Méret [mm] : 125 x 200 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Megj√°rtam a mennyorsz√°got - Neal, Mary C.
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK