Keresés

73,07Ron
58,46Ron

Maximális teljesítmény - Tracy, Brian
Bagolyvár Könyvkiadó
Rejtett erŇĎink mozg√≥s√≠t√°sa a siker √©rdek√©ben


Brian Tracy a sikertechnik√°k √©s a szem√©lyes teljes√≠tm√©nyn√∂vel√©si m√≥dszerek egyik legkiv√°l√≥bb szak√©rtŇĎje a vil√°gon. √Čvente t√∂bb mint 100 000 hallgat√≥hoz sz√≥l szemin√°riumokon √©s tanfolyamokon. A Maxim√°lis teljes√≠tm√©ny hat√©kony, √©s a gyakorlatban is kipr√≥b√°lt technik√°k rendszerezett gyŇĪjtem√©nye, amely 25 √©vi kutat√°s √©s tapasztalat eredm√©nyeit sŇĪr√≠ti. Az ismertetett m√≥dszerek k√∂nnyen alkalmazhat√≥k, √©s azonnali eredm√©nyt hoznak.
Megismerkedhet√ľnk azokkal az elvekkel, koncepci√≥kkal √©s m√≥dszerekkel, melyeket a cs√ļcsteljes√≠tm√©nyre k√©pes szem√©lyek alkalmaznak az √©let legk√ľl√∂nb√∂zŇĎbb ter√ľletein. A k√∂nyv hat√°sa azonnal megmutatkozik: pozit√≠vabbak, meggyŇĎzŇĎbbek lesz√ľnk, erŇĎfesz√≠t√©seink c√©ltudatosabbak, koncentr√°ltabbak lesznek.
A vil√°g 31 orsz√°g√°ban m√°r t√∂bb mint egymilli√≥an v√©gezt√©k el a k√∂nyv alapj√°n kidolgozott szemin√°riumokat. K√∂zt√ľk rengetegen vannak olyanok, akiknek az √ļj ismeretek hat√°s√°ra gy√∂keresen megv√°ltozott az √©lete. A kor√°bban elk√©pzelhetetlen siker lehets√©gess√© v√°lt sz√°mukra.
A k√∂nyvben l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre bemutatott sikertechnik√°k a pszichol√≥gia, a vall√°s, a filoz√≥fia, az √ľzleti √©let, a k√∂zgazdas√°g, a politika, a t√∂rt√©nelem √∂r√∂k √©rv√©nyŇĪ elveire √©p√ľlnek. A gondolatok olyan l√©p√©sek sor√°v√° √°llnak √∂ssze, melyek eddig lek√©pzelhetetlen teljes√≠tm√©nyeket tesznek lehetŇĎv√© sz√°munkra. N√∂velik az √∂nbecs√ľl√©s√ľnket, √©s hozz√°seg√≠tenek ahhoz, hogy sorsunkat magunk alak√≠tsuk: saj√°t magunk legy√ľnk kov√°csai a siker√ľnknek mind a mag√°n√©let√ľnkben, mind szakmai munk√°nkban.


ISBN: 6155030383
Kiadva : 2013.
Oldalsz√°m : 320
Méret [mm] : 140 x 200 x 18
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Maximális teljesítmény - Tracy, Brian
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK