Keresés

92,50Ron
69,38Ron

Macskaszt√°rok - Herbert, Susan
Geopen Könyvkiadó
Hírességek albuma

Az albumot fel√ľtve nyomban kider√ľl, az illusztr√°ci√≥k alkot√≥ja szeret j√°tszani, s ennek megfelelŇĎen gazdag a k√©pzelŇĎereje. Szereti a macsk√°kat is, hiszen k√©peket festett r√≥luk. De az ŇĎ modelljei nem macsk√°s helyzetekben l√°that√≥k, kandall√≥ elŇĎtt √∂sszeg√∂mb√∂ly√∂dve, egeret vagy fonalgombolyagot kergetve. H√≠res k√©pzŇĎmŇĪv√©szeti alkot√°sok, sz√≠ndarabok, oper√°k √©s felejthetetlen filmek fŇĎszereplŇĎik√©nt n√©znek vissza r√°nk. A mŇĪv√©sz ellen√°llhatatlan szellemess√©ggel √©s mesters√©gbeli tud√°ssal festette ŇĎket √ļjra, az eredeti ut√°n.
Ebben a v√°logat√°sban klasszikus k√©pzŇĎ- √©s filmmŇĪv√©szeti alkot√°sokon der√ľlhet√ľnk macsk√°s megk√∂zel√≠t√©sbŇĎl. √öjragondoljuk Botticelli habokb√≥l megsz√ľletŇĎ Venus√°t, a n√©metalf√∂ldiek tehetŇĎs polg√°rait, az impresszionist√°k legn√©pszerŇĪbb modelljeit. Majd ikonikus jeleneteket id√©z√ľnk fel filmekbŇĎl A keresztap√°t√≥l az Ar√°biai Lawrence-en vagy a Doktor Zsiv√°g√≥n √°t a Drakul√°ig.
Annyi bizonyos, az albumban √∂sszegyŇĪjt√∂tt macskaszt√°rok elbŇĪv√∂lik √©s megnevettetik a mŇĪv√©szetek √©s a macsk√°k ir√°nt egyar√°nt rajong√≥ olvas√≥kat.

A könyv 240 színes illusztrációt tartalmaz.

Susan Herbert (1945-2014) grafikus, festŇĎmŇĪv√©sz Oxfordban v√©gzett. Hossz√ļ ideig dolgozott az Angol Nemzeti Oper√°ban √©s a londoni Kir√°lyi Sz√≠nh√°zban. H√≠resen macskaszeretŇĎ l√©v√©n sz√≠vesen festette meg kedvenceit mint klasszikus alkot√°sok fŇĎszereplŇĎit. K√©peibŇĎl gyakran rendeztek ki√°ll√≠t√°st, illusztr√°ci√≥ib√≥l k√ľl√∂nf√©le v√°logat√°sban jelennek meg albumok.

ISBN : 6155331701
Megjelenés : 2016.
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt, v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Oldalsz√°m : 192
Méret [mm] : 198 x 216 x 20
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Macskaszt√°rok - Herbert, Susan
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK