Keresés

59,01Ron
44,26Ron

Leleplezem a családomat - Méhes György
Cerkabella Könyvkiadó
"- El van intézve! - jelentette ki biztató mosollyal Vilmos atya -, a költözködést én fogom megszervezni.
EbbŇĎl r√∂gt√∂n tudtuk, hogy r√©mes dolgok k√∂vetkeznek."

M√©hes Gy√∂rgy, a nagy mes√©lŇĎ vid√°m csal√°di reg√©nyeinek √ļjabb k√∂tet√©ben minden mozg√°sba lend√ľl sok¬≠sok kalandb√≥l, h√©tk√∂znapi bossz√ļs√°gb√≥l val√≥di leleplezŇĎ, sz√≥rakoztat√≥an tanuls√°gos p√©ldat√°r sz√ľletett.

Miut√°n √Ėcsi √©s bar√°tai porr√° z√ļzz√°k Apu k√∂nyvt√°r√°t, √©s n√©h√°ny szaki (meg a titokzatos rauhenpikk) seg√≠ts√©g√©vel berendezik az √ļj lak√°st - n√©mi vend√©griaszt√≥, takar√©koss√°gi, aut√≥vezet√©si √©s f√©rjnevel√©si t√ļl√©lŇĎ lecke ut√°n -, azt hihetn√©nk, megnyugszanak a ked√©lyek. De nem!
Apu és Anyu inkább nyakába veszi a világot, azaz hátára a zsákot, és meg sem áll az Adriáig. Egészen addig lubickolnak gondtalanul, ameddig Vilmos atya...

A fŇĎszereplŇĎk viszontags√°gair√≥l √©s "r√©mtetteirŇĎl" a reg√©nysorozat mindegyik k√∂tet√©ben olvashatunk.
E vid√°m reg√©nyeket az √≠r√≥ gyakorl√≥ sz√ľlŇĎknek √©s a feln√∂vekvŇĎ ifj√ļs√°gnak sz√°nta, hogy a kalandok v√©g√©re kider√ľlj√∂n: a bar√°ts√°g, a meg√©rt√©s, a szeretet, anyu meg apu, a csal√°d √©s hasonl√≥ nyal√°nks√°gok a legfontosabb r√©szei az √©letnek; b√°r annak bizony r√©sze a t√©ved√©s, a hazugs√°g, a baleset, a hi√ļs√°g, vagy a mindig √≠nyenc √∂nz√©s, a remeknek √©rzett rosszindulat, a borzongat√≥ f√©lelem √©s a j√≥ kis k√°r√∂r√∂m is.

A "Nagy Mes√©lŇĎk√©nt¬Ē ismert √≠r√≥ a csal√°d mindennapi apr√≥s√°gait karik√≠rozza ki ellen√°llhatatlan humorral, sorozatosan bizonygatva, hogy semmin sem nevethet√ľnk jobban, mint tulajdon balfog√°sainkon.

M√©hes Gy√∂rgy Micsoda t√°rsas√°ga azt jelentheti nek√ľnk, magyaroknak, amit az angoloknak a H√°rom ember egy cs√≥nakban (Jerome K. Jerome) vagy a Csal√°dom √©s egy√©b √°llatfajt√°k (Gerald Durrell).

ISBN: 9639820562
Kiadva : 2015.
Oldalsz√°m : 200
Méret [mm] : 140 x 210 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Leleplezem a családomat - Méhes György
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK