Keresés

222,00Ron
166,50Ron

Legendás autók - Salvetti, Sebastiano
Corvina Kiadó
Az 1900-as √©vek elej√©tŇĎl a '60-as √©vek v√©g√©ig

A klasszikus aut√≥modellek t√∂rt√©nelmet √≠rtak, az ut√≥kor szem√©ben pedig megtestes√≠tik sz√ľlet√©s√ľk idej√©t.
T√∂rt√©net√ľk √°lmodoz√°sra k√©sztette a kort√°rs nemzed√©keket, de az ut√°nuk k√∂vetkezŇĎket is √°mulatba ejtette. Sz√©ps√©g√ľk, harm√≥ni√°juk, eszt√©tikai √©s technikai kifinomults√°guk nem ismer idŇĎbeli hat√°rokat: halhatatlanok.

"Vannak aut√≥k, amelyek nyomtalanul tŇĪnnek el a t√∂rt√©nelem s√ľllyesztŇĎj√©ben: √ļgy mer√ľlnek feled√©sbe, mintha nem is l√©teztek volna. Kiszorulnak a piacr√≥l az √ļjabb t√≠pusok, modellv√°ltozatok √©s gener√°ci√≥k megjelen√©s√©vel.
L√©teznek azonban olyan aut√≥k is, amelyek t√∂rt√©nelmet √≠rtak: felkavart√°k az emberi lelket √©s megdobogtatt√°k a sz√≠vet. Nemcsak a fanatikus rajong√≥kat hozz√°k l√°zba, hanem a laikus nagyk√∂z√∂ns√©get is. Ezek a modellek az aut√≥t√∂rt√©net m√©rf√∂ldk√∂vei, formaterv√ľk √©s teljes√≠tm√©ny√ľk mindm√°ig etalon. Kiv√≠vt√°k ŇĎszinte csod√°latunkat, a mŇĪszaki fejlŇĎd√©s jelk√©peiv√© nemes√ľltek. IdŇĎtlen alkot√°sok.
Ezt a k√∂tetet az √°lomaut√≥knak is nevezhetŇĎ klasszikus automobiloknak szentelt√ľk, amelyek az 1900-as √©vek eleje √©s az 1960-as √©vek v√©ge k√∂z√∂tt - a m√©rn√∂ki kreativit√°s √©s a technikai fejlŇĎd√©s kiemelkedŇĎen fontos idŇĎszak√°ban - sz√ľlettek meg. Az izgalmas k√©panyag, az anekdot√°k, a r√©szletes mŇĪszaki le√≠r√°sok mind azt a c√©lt szolg√°lj√°k, hogy a 20. sz√°zad elsŇĎ h√©t √©vtized√©nek kulcsfontoss√°g√ļ modelljeit bemutat√≥ albumunkat hasznos aut√≥t√∂rt√©neti kalauzk√©nt forgathassa az Olvas√≥." (a Kiad√≥)

ISBN : 9631363791
Megjelenés : 2016.
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt, v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Oldalsz√°m : 272
Méret [mm] : 272 x 312 x 29
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Legendás autók - Salvetti, Sebastiano
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK