Keresés

51,80Ron
38,85Ron

Kvantum√©rint√©s 2.0 - Az √ļj ember - Gordon, Richard; Duffield, Chris, dr.; Wic
Bioenergetic Kiadó
Fedezd fel magadban az √ļj embert, √©s v√°lj azz√°!


Ez a k√∂nyv megv√°ltoztatja a vil√°got √©s azt, ahogyan a dolgokra tekint√ľnk! K√©pess√©geink hat√°rait kisz√©les√≠tve hatalmas elŇĎrel√©p√©st √©s paradigmav√°lt√°st jelent. Vil√°gos ir√°nymutat√°ssal, l√©p√©srŇĎl-l√©p√©sre vezet minket, hogy k√∂nnyed√©n √°tl√©phess√ľk saj√°t korl√°tainkat. R√°√©breszt soha nem ismert vagy csak sejtett, de tudatosan m√©g ki nem akn√°zott k√©pess√©geinkre.

"Az itt bemutatott technik√°k √©s gyakorlatok √ļj √©s sokkal t√°gabb gyakorlati √©rtelmez√©s√©t adj√°k annak, hogy mik is vagyunk mi, emberi l√©nyek, √©s milyen k√©pess√©gekkel rendelkez√ľnk. Gyakorl√°ssal √©s k√©pess√©geid kiakn√°z√°s√°val azz√° v√°lhatsz, amit √öj Embert√≠pusnak nevez√ľnk. Olyasvalakiv√©, aki a val√≥s√°g m√©lyebb, t√°gabb √©s beteljes√ľltebb szintj√©n √©l √©s cselekszik. A k√∂nyvet elolvasva m√°s szemmel tekintesz majd arra, mik√©nt √©lhetn√©nk √©s tehetn√©nk a vil√°got olyan helly√©, amely messze t√ļlmutat a val√≥s√°gr√≥l √©s az emberi term√©szetrŇĎl alkotott jelenlegi felfog√°son. Ez az √öj Vil√°g - tisztelet minden kor√°bbi felfedezŇĎj√©nek √©s kutat√≥j√°nak."

A k√∂nyvbŇĎl elsaj√°t√≠tott tud√°ssal sz√°mos emberen - k√∂zt√ľnk saj√°t magunkon - tudunk seg√≠teni, amint megtanultuk, hogyan haszn√°ljuk a kvantumenergi√°t.

A tudom√°ny azt sugallja, hogy egym√°st√≥l elk√ľl√∂n√ľltek vagyunk, √©s hogy a gondolataink nincsenek hat√°ssal val√≥s√°gunk alakul√°s√°ra. Az itt le√≠rtakb√≥l tiszt√°n √©s vil√°gosan kider√ľl, hogy nem igaz ez az elk√©pzel√©s. Hiedelemrendszer√ľk√∂n v√°ltoztatva mindannyian a gy√≥gyul√°s √ļtj√°ra l√©phet√ľnk.

ISBN: 9632911755
Kiadva : 2013.
Méret [mm] : 166 x 237 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK