Keresés

64,56Ron
48,42Ron

Kreatív lélek - Grout, Pam
√Čdesv√≠z Kiad√≥
Ideje beállítani a saját ritmusodat!
A humor√°r√≥l, lelkesed√©s√©rŇĎl √©s l√©nyegre t√∂rŇĎ √ļtmutat√°sair√≥l h√≠res Pam Grout - az olyan bestsellerek √≠r√≥ja, mint az E2 - meginvit√°l t√©ged egy teljes √©ven √°t tart√≥ tanfolyamra, mely sor√°n felismerheted √©s szabadj√°ra engedheted a velesz√ľletett kreativit√°sod.
A mŇĪv√©szet √©s kreativit√°s meg√©l√©se nem felt√©tlen√ľl jelenti azt, hogy egy eg√©sz gal√©ri√°nyi csend√©letet festesz, vagy el√©nekelsz egy Grammy-d√≠jas dalt. EgyszerŇĪen azt jelenti, hogy tal√°lsz m√≥dot arra, hogy hangot adj a vil√°gban a belsŇĎ m√ļzs√°dnak. Igen, nyilv√°n ott a rajzol√°s, a t√°ncol√°s, az √©nekl√©s √©s az √≠r√°s. De az is mŇĪv√©szet, hogy megalkotod a saj√°t angyalsz√°rnyaid, feltal√°lsz egy √ļj j√°t√©kot, √°trendezed a lak√°st, fŇĎz√∂l valami extr√°t vagy b√°rmit, ami a benned rejlŇĎ boh√©m mŇĪv√©sznek esz√©be jut.
Pam minden h√©ten arra inspir√°l, hogy kezdj bele egy kreat√≠v projektbe, ehhez egy inspir√°l√≥ id√©zetet √©s h√°rom bolondos tev√©kenys√©get is javasol, amik biztosan fel√©bresztik majd a benned is ott rejlŇĎ v√©gtelen kreativit√°st.

ISBN: 9789635297580
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 328
Méret [mm] : 135 x 205 x 17
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Kreatív lélek - Grout, Pam
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK